Hogy tudnám a neten megtalálni ezt a fiút?
Itt megvan? (csak 4 oldal)
Most érdemes még kihasználni az iwiw-et, mert két hét múlva leállítják. Én is most használom arra, hogy akit nem találok régi ismerőst, megkeresssem, mert erre a célra sokszor jobb, mint a Facebook. Az iwiw keresője jobb, mint a facebook-é, több szempont van, és mivel a becenév megadására is van külön mező (több is), ezért elég sok ember ki is írja.
Ha nem szerepel a fenti listában, amit megadtam, akkor sikerül, van ,,Részletes kereső'' is az iwiwen, ott sok szempontot be lehet állítani, azal is megpróbálkozhatsz.
Ma már nem sokan használják az iwiwet, de régen a fénykorában többmillióoan is rajta voltak (magyarok mindenhonnan , határon túlról is), és többnyire azóta sem törölték magukat. Akinek írsz, az kap majd egy automatikus emailt is, tehát jó eséllyel akkor is észreveszi, ha több éve már nem lépett fel. Én az elmúlt pár héten több régi ismerőst is megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!