Ha választhattok akkor a buszon ablak mellé ültök vagy nem?
ablak mellé ülök, mindig rengetegen szállnak fel, ha kívülre ülök, mindig néznek, hogy miért nem állok fel...
PEDIG én is egész jegyet veszek, és nem lopom a pénzt, a lábam meg a munkából kifolyólag nem is bírna, még 1 óra álldogálását.
Érdekes kérdés, mert az ablak mellé, ha leülsz, az ugye maga mint tény, jó. Kilátsz, jön a levegő, te határozod meg, mennyi helyet foglalsz. Viszont: ülhet melléd valaki, és akkor beszorulsz. De kívülre ülni meg bunkóság.
Én egyes ülésre ülök, vagy nem ülök le.
26L
Attól függ milyen busz, hova, mennyit utazok.
Hosszabb távon, ha tudom hogy pl végig megyek, akkor ablakhoz ülök, hogy mellettem tudjanak le-fel helyezkedni a népek. De alapvetően nekem édes mindegy hogy kívül vagy belül.
Esetleg tömegben kellemetlen, főleg ha valamelyik suttyó még a táskáját, retiküljét is a pofámba tolja a belső ülésen.
De pl távolsági buszon én gyakran ülök a belső ülésre, mert háti táskámba felviszem a laptopot, 2 liter vizet ne haljak szomjan 40 fokban a 3 órás úton, stb. És azt sokkal könnyebb útközben kitenni magam mellé a folyosó részre, mert se fentre nem fér, se a lábaim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!