Szerintetek hülyeség hogy én nem elbulizom, elcigizem, a pénzt, hanem gyűjtögetem, és veszek belőle valami használati tárgyat? Mert mindenki más pont elbulizza a pénzt!
Figyelt kérdés
Ezen töröm a fejem, lehet én vagyok a hülye!
Az osztálytársaim mennek bulizni, cigiznek, isznak, nyaralnak, fesztiválra járnak jól érzik magukat.
Én meg spórolok ilyen hülyeségere, hogy telefon, ruha, laptop, autó...
Ami végül is úgyis is elromlik,, ellophatják, elhagyom, eltörhet...
Ők meg befizetnek egy hetes fesztiválra 20-30 rugót és felejthetetlen élményben lesz részük!
És elgondolkoztam, hogy lehet én vagyok a hülye aki valamire gyűjt hónapokig akár évekig, és nem pedig ha pénze van elissza, elbulizza, elnyaralja, amitől jól érzi magát!
Szerintetek hülyeség ilyen dolgokra spórolni ami úgyis csak elromlik, eltörik, ellopják, mintha fognám magam, és mennék nyaralni, bulizni, piálni ami egy örök élmény?
19f
2014. jún. 5. 18:41
11/13 Ramcsiii válasza:
Én 18éves lány vagy,de énsem elbulizom vagy eliszom a spórolt pénzem..Képes vagyok szintén hónapokig is gyűjteni,viszont én telefonra,de inkább legtöbbször ruhákra,láyból vagyok szeretek öltözni,divatosan,és a szüleimnek ha épp nem mindig volt rám költeniük való,na de majdnem mindig van,de én attól is magamnak mindent szeretek beszerezni,hadd legyen..:)
12/13 anonim válasza:
Ebben a korban meg ne hozz ekkora aldozatokat, szerintem. Hiaba van egy jo autod, ha nincsenek barataid, vagy csajod, most eld az eleted, legy szabad, es boldog, ne ilyen megfontolt...
13/13 Deryan válasza:
Beosztással és mértékkel arra költsd a pénzedet, ami örömet okoz. Ésszerű ha nem költekezel ki, hogy hirtelen kiadások esetén is legyen mihez nyúlnod. Ha más bulizni, cigizni, piálni szeret, az az ő dolga. Ő másnap majd törheti a fejét, hogy üres zsebbel hol csaphatná jól agyon az időt a következő fizetésig vagy kitől kérhetne kölcsön,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!