Miért van az, hogy pont azok a legbunkóbbak velem interneten, akikkel közös hobbim van?
Sok embernek szoktam interneten irkálni, ismerkedni velem azonos hobbijú emberekkel pl. arról szóló oldalakon (mert itt a környékemen nem nagyon vannak ilyenek).
Meg próbálok ismerkedni itt az oldalon is meg facebookon még pár emberrel.
Az emberek úgy általában nem a legrendesebbek facebookon meg interneten sokszor, viszont valamiért pont azok a legbunkóbbak velem, akikkel megegyezik az érdeklődési köröm. Fényképezés, meteorológia. Főleg a fiatalabbakra írok rá, én is az vagyok, de ők a legflegmábbak, legbunkóbbak velem, és a legzárkózottabbak. Ennek mi lehet az oka?
Mostanában...
Ja, a neander-völgyiek sokkal kedvesebbek, jobb fejek voltak, előreengedték a nőket meg nem böfögtek hangosan, csak mostanában lettünk ilyen bunkók....
Csak a magyarok ilyenek, Nekem is van hobbim, de szívesebben beszélgetek külföldiekkel inkább. Sőt ha magyarral találkozok akkor inkább eltitkolom hogy az vagyok.
Itt tartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!