Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan pontoztok? Kit...

Ti hogyan pontoztok? Kit pontoztok fel? Kit le?

Figyelt kérdés
Én már azt felpontozom, aki csak válaszol egy kirdésemre, mivel vette a fárdatságot, és válaszolt. Illetve más kérdéseknél értelmes/humoros válaszokat szoktam még felpontozni. És csakis azt pontozom e aki bunkó. De vannak egy csomóan, akik kifejezetten azért pontozza le a másikat, mert kíványcsi, hogy a százaléka le megy-e. Ez miért jó? Ti hohgyan pontoztok?

2014. márc. 21. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Saját kérdésre mindenkit felpontozok aki válaszol, egyébként meg általában a hosszú írásokat, vagy amikben tényleg látszik, hogy nem csak oda van pötyögve, hanem át van gondolva, esetleg hozzáértést sugall.
2014. márc. 21. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Azt pontozom fel, aki jó választ ad, és ezt le, aki rosszat. Ha véleménykifejtős a kérdés, akkor nem pontozok.
2014. márc. 21. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Szinte sosem pontozok, csak ha valaki valami nagyon hülyeséget ír. Másoknak is lehetne ezt ajánlani.
2014. márc. 21. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

én szívesen felpotontozok embereket! Például sokszor látom, hogy egy kérdésnél a válaszadó tényleg hasznos választ adott, illetve látszik, hogy fáradozott a válasszal és nemcsak befirkantott valami hülyeséget, de annak ellenére még a kérdezönek sem jutott eszébe, nemhogy másnak felpontozni. Na, az ilyeneket mindig megsajnálom, és nyomok egy zöld kezet.

Csak amit nem szeretek, hogy ha felpontozok valakit, az pár perc múlva tuti le lesz pontozva. De ezt rendszeresen átélem. Mintha valaki "csak azért is" le akarna pontozgatni mindenkit.. :-( (Mondjuk ez inkább olyan témáknál van, ahol nagyon megoszlanak a vélemények.)

2014. márc. 21. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán pontozok, fel szoktam, le nem szoktam, ha nagyon szélsőséges, jelentem inkább. Érthetetlenek a pontozások, sokszor tényszerű választ vár a kérdező, pl. mi a foglalkozásod, milyen magas vagy, és le vannak pontozva a válaszok.
2014. márc. 21. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt pontozom fel, aki jó választ ad, illetve akivel egyetértek.

Aki baromságot, idiótaságot ír, szerecsenmosdat, vagy csak natívan hazudik, az mínuszt kap.

2014. márc. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!