Úristen, tényleg valami normális képet készíts magadról, mert itt úgy nézel ki mint valami facebook ribi. Normális, természetes legyen az a kép, nem kell bugyután belecsücsöríteni a képbe, már felnőtt vagy...
Egyébként teljesen normális arcod van, nincs vele gond, szvsz kis kevesebb smink, fő a természetesség.
Milyennek tűnsz?
Csinos,vonzó, aranyos, jó kedélyű, és ha nem lenne párom megadnám a telefonszámom :D
Pontozás: Nem pontozok, nagyon,nagyon régóta. Vagy tetszel, vagy nem.(tetszel)
Mindig a csodálatos hölgyek társaságát kerestem, ezért nevekre, és arcokra emlékszem, nem arra, hogy hányadik volt, vagy hány pontos :)
1. kép:
Nem kell ilyen nagyra nyitott szemekkel a lencsébe nézni. Nyugodtan lehet lazábban.
2. kép:
A lég puszit hanyagold. Csak rossz divat... Inkább mosoly, de már a szemed sokkal vonzóbb, mint az első képen. :)
3. kép:
Szemed csukva.
Összességében aranyos vagy. Pontozni én randik után szoktam. Szerintem világ tulsó felén vagy, így nem is fogok adni pontot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!