Az elsőnél a szem és a smink durva. A másodiknál se jön be a smink, és természetes mosollyal jobb lenne. A harmadik OK.
De az alap egész jó :)
Noha nőnemű vagyok, azért remélem véleményt mondhatok.
Arcberendezésedet tekintve szép vagy, kellemes vonásaid vannak, de könyörgöm vegyél vissza a sminkből. Tudod, a kevesebb néha több. Csinos vagy, nem kell egy vödörnyi vakolatot magadra kenned.
VÁÁÁÁ, nehogy magadat azzal értékeld hogy lány like-ot kapsz facebook-on. Ezt SOSE, SOSE DE SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NE TEDD. A facebook-on egyrészt elfogultak az emberek, de ez nem is lenne baj, a legfőbb probléma azzal van, hogy általában az ilyen képeknél a like-ok száma egyenesen arányos a "r*bancosodással". Hogy miért? Ha 100-200 lájkot kapsz, az azt jelenti igencsak sok ismerősöd van. Javíts ki ha tévedek, de szinte lehetetlen hogy ténylegesen ismerd őket, valószínűleg csak divatból jelölted be ismerősnek (ami előtt egyébként én teljesen értetlenül állok, mert az hogy valakit láttam, vagy beszéltem pár szót, abból az nem következik hogy ismered az illetőt... manapság már ha meglátsz valakit az utcán és ráköszönsz, már akkor is bejelölik egymást az emberek. Vagyis a bejelöléssel más célja az embernek nincs mint hogy saját magát feljebb tornássza a "Hány ismerősöd van?" nevezetű facebook-os magamutogatós szerepjátékban). És mivel divat ismerősök, nem is igazán ismeritek egymást, csak a külső alapján tudjátok egymást megítélni. Így a legtöbb ember azért like-ol mert (az előző hosszászólással egyetértve) a Like gombot azonosan egyenlőnek tekinti az "ejj dugnám" gombbal. Vagyis az énedet teljesen lebutítják egy testre amit eszközként használnának saját vágyaiknak a kielégítésére. Ez neked SOSE legyen pozitív visszajelzés!!!
Tehát saját magadat sose az alapján ítéld meg hogy hány lájkot kapsz, főleg hogy mostanában sajnos nagyon elterjedt a facebook-r*bancoskodás, ami tulajdonképpen nem más, hogy a lányok/nők minél erotikusabb formában akarják magukat feltüntetni (sajnos erre tényleg nagyon sok a példa) ezzel növelve saját önbizalmukat. Amit nem vesznek észre hogy eközben saját maguk énképét veszítik el és formálódnak a mai társadalom konzumeszményének megtestesítőivé.
Na ezt még lehetne elég sokáig boncolgatni, de röviden a kérdésedre válaszolva szerintem szép lány vagy, de BOORZASZTÓ sok a smink. Ne higgy annak a gondolatnak hogy ahhoz hogy szép legyél egy kiló smink kell. Talán egy minimális (DE TÉNYLEG MINIMÁLIS) alapozó az ami még dob a lányokon egy keveset, de ez a smink rettentően sok. De persze az hogy "milyennek tűnök?" egy kép alapján nem igazán megválaszolható, mert nem ismerjük a személyiségedet, amely pedig döntő fontosságot játszik abban hogy valós véleményt tudjunk mondani a "milyennek tűnök?" kérdésedre.
NA de ez csak az én véleményem volt:)
második kép olyan mint amikor megcsípi a szádat a darázs vagy méh és bedagad :D bocs nekem elsőre ez ugrott be
nekem nem annyira vagy az esetem.
10/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!