Hogy legyen így barátnőm?
17 éves vagyok és nem volt még barátnőm amiatt mert nincs saját szobám.
több lány is mondta hogy bejövök neki de én csak azért nem közeledtem feléjük mert nem tudom őket áthívni hozzánk vagyis áttudnám de nagyon kellemetlen lenne nekem,
Kivel osztozol a szoban? Tesóval?
Amugy először ne magadhoz hivd at a csajt hanem sima randira. Pl megisztok valamit egy filinges helyen. Én már 20 éves elmultam de eleggé meglepődnék ha a srác már első alkalommal áthívna magához :P utána ha mar tul vagytok jópár randin érezni fogod h mennyire jön be neked a csaj pl lehet h nem is olyan jofej mint amilyennek tünt, v nem is tudtok olyan jol elbeszelgetni VAGY nagyon jo vele lenni, erzed h ő is kedvel es minden szupi.
Ha az elso igaz alapbol 'meguszod' h athivd magadhoz, de szereztel tapasztalatot randizas terén legalabb.
De ha 2. igaz akkor a csajt egyaltalan nem fogja erdekelni h hogy s mint van a szobad :). De ha tesóval osztozkodsz gondolom van olyan h elmegy ő is valahova es nincs otthon, ossze lehet szervezni h olyankor tudjatok ketten lenni.
Nekem van olyan ismerosom aki kolis, fiu 3an vannak a szobaba osszesen es ugy van baratnoje. Rendesen ott alsznak 1 szemelyes agyba 2 masik fiuval 10 nm-en es elvannak ugyis. Persze ez se normalis szerintem de ha 2 ember jol kijon egymassal nem ez fogja az akadalyt jelenteni. Amugy meg a csajhoz is lehet menni, ha neki van kulon szobaja. Hidd el nem ez szamit =)
mima fene van, mast nem latok itt emberek kategoriaban, mint a faba szorult fereg...
ne a szobad miatt szeressen, hanem miattad! legyen ma benned ferfi ember!
ha vki ezek vegett kezd el keverni azt ki kell vagni, mint macskat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!