Nem tudom mit tegyek, hogy ne legyen ebből nagyobb baj?!
Figyelt kérdés
Az lenne a baj, hogy a cigány származású személyek állandóan terrorizálják a barátaimat, úgy kezdődött az egész, hogy amikor fociztak odamentek kötekedni hozzájuk, elvették a labdájukat aztán a barátaim szidták az anyjukat ami persze csak olaj volt a tűzre ebből így szépen kialakult egy hetek óta tartó állandó terrorizálás, leköpik őket az utcán, elveszik a biciklijüket, rollerüket, veréssel fenyegetik őket nem tudom mit tegyek, szóltam már szüleimnek akik beszéltek a barátaim szüleivel és ők se tudtak semmit tenni ugyan úgy folytatódik ez mint eddig, teljesen tanácstalan mindenki ilyen esetbe mit tudunk tenni? Rendőrség egyáltalán nem csinált semmit!2014. ápr. 5. 20:01
4/6 anonim válasza:
Vona majd elszámoltatja őket egy szemig!
6/6 anonim válasza:
Amennyiben ezek a személyek iskolatársaitok is, úgy fordulhattok az iskolához. Az tévedés, hogy ami az iskola kerítésén kívül történik, az nem iskolai ügy. Az is iskolai ügy, ami a szobádban történik, ugyanis ha a tanáraid bármit észre vesznek rajtad, amiből tudják, hogy rosszul megy a sorod, kötelesek cselekedni az érdekedben. Tehát ha ezek a személyek az iskolatársaid is, akkor irány az igazgató. Ő majd szankcionál, és ha az nem elég, akkor majd ő megy a rendőrségre, és azt még lehet, hogy komolyabban is veszik. (ha meg a tanári kar egy lepusztult béna társaság, akik totál cselekvőképtelenek, az enyéim is ilyenek voltak, akkor csak jó szerencsét tudok kívánni nektek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!