Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudom mit tegyek, hogy ne...

Nem tudom mit tegyek, hogy ne legyen ebből nagyobb baj?!

Figyelt kérdés
Az lenne a baj, hogy a cigány származású személyek állandóan terrorizálják a barátaimat, úgy kezdődött az egész, hogy amikor fociztak odamentek kötekedni hozzájuk, elvették a labdájukat aztán a barátaim szidták az anyjukat ami persze csak olaj volt a tűzre ebből így szépen kialakult egy hetek óta tartó állandó terrorizálás, leköpik őket az utcán, elveszik a biciklijüket, rollerüket, veréssel fenyegetik őket nem tudom mit tegyek, szóltam már szüleimnek akik beszéltek a barátaim szüleivel és ők se tudtak semmit tenni ugyan úgy folytatódik ez mint eddig, teljesen tanácstalan mindenki ilyen esetbe mit tudunk tenni? Rendőrség egyáltalán nem csinált semmit!
2014. ápr. 5. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meneküljetek.
2014. ápr. 5. 20:03
 2/6 intrepid ***** válasza:
95%
Szavazzatok a Jobbikra!
2014. ápr. 5. 20:15
 3/6 anonim válasza:
100%
#2. :'DDDDDDD
2014. ápr. 5. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vona majd elszámoltatja őket egy szemig!
2014. ápr. 5. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Verést nekik.
2014. ápr. 5. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben ezek a személyek iskolatársaitok is, úgy fordulhattok az iskolához. Az tévedés, hogy ami az iskola kerítésén kívül történik, az nem iskolai ügy. Az is iskolai ügy, ami a szobádban történik, ugyanis ha a tanáraid bármit észre vesznek rajtad, amiből tudják, hogy rosszul megy a sorod, kötelesek cselekedni az érdekedben. Tehát ha ezek a személyek az iskolatársaid is, akkor irány az igazgató. Ő majd szankcionál, és ha az nem elég, akkor majd ő megy a rendőrségre, és azt még lehet, hogy komolyabban is veszik. (ha meg a tanári kar egy lepusztult béna társaság, akik totál cselekvőképtelenek, az enyéim is ilyenek voltak, akkor csak jó szerencsét tudok kívánni nektek)
2014. ápr. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!