Hogyan lehet nagyobb az önbizalmam?
kis alkohol meg drog sokat segít..
Na jó csak viccelek.
nekem sokat segít(ett) hogy elkezdtem edzeni, gyúrni kicsit, gyerekes testem volt, meg vékony voltam.
kell valami hobbi, amitől jobban érzed magad, és tudsz vele menőzni, hogy ez vagy te, ezt tudod.
fontos a visszajelzés..
pl gitározás, ha végre sikerül jól eljátszanod valamit, az felemelő érzés, és ha van valaki akinek megmutathatod az pedig biztos dob az önbizalmadon.
De már önmagában is, csak az, hogy valamit megpróbálsz elérni, és el is éred, az is segít.
Rendszeresen mozogsz, attól is jobban fogod magad érezni, sok mindenre jó.
Ha neten utánanézel mindenhol írják a rendszeres sportot is önbizalomhiányra. És tapasztalat hogy tényleg segít.
Bocs hogy összevissza lett, de már fáradt vagyok.
a sikeresen végrehajtott tettekből épül fel.
szóval ez a belső indíttatás alapból ki van lőve,ha a dolog nincsen megtámogatva valós alapokkal,amikre visszagondolhatsz,újra átélheted gondolatban.
konkrét módszert az egyik ismerősöm csinált,aki rettegett a nőktől.
kamerára vette a dugásait amikor felvitte a csajokat és visszanézve elemezte,elraktározta az adatokat magában,csiszolta a technikáját,és amikor már azt vette észre,hogy van 20-30 különböző felvétele,vagyis mondhatni már tapasztalt e téren,sikerült is kialakítania komoly kapcsolatot is,mert tudta,látta,elhitte,hogy tényleg jó.
max az volt szemétség a részéről,hogy megmutatta nekünk is felvételeket és jót röhögtünk rajta:).
szóval írd fel a félelmeidet egy füzetbe és addig csináld,amíg természetessé nem válik,amíg rutinos nem leszel az adott cselekvésben,így tudod önbizalommal végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!