Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Füvesnek/drogosnak/ és néha...

Füvesnek/drogosnak/ és néha bűnözőnek néznek. Miért?

Figyelt kérdés

160cm vagyok vagy talán kicsit magasabb.rocker vagyok így próbálok elvontabban öltözködni pl. néha tetőtől talpig feketében más okok miatt is.

példa: felkerült egy fesztivál beszélgetés közbe amin találkoztam egy szintén ugyan arra a foglalkozásra járó lánnyal.és megkérdezte hogy sokat füveztünk-e? pedig nem is szoktam.

az egyszerűbb fiatalok akik úgymond ilyen téren tapasztalatlanok miért nézik ki belőlem hogy rossz dolgokat művelek?foglalkozáson próbálok kedves lenni meg persze értelmes,visszafogott.de fél év után is kinézik.

nem ez az első alkalom,sok lány nézett már ilyennek pedig én egy egyszerű lázadónak tartom magam.a ruhám tiszta.bebaszva nem szoktam ilyen helyekre járni.maximum borostám vagy szakállam van egy pár hétig mivel nem nézek tükörbe minden nap..anyukám szerint a kinézetem miatt mivel "úgy nézek ki mint egy ördög" (bakancs,fekete nadrág,fekete bandás pulcsi,kapucni a fejemen)...elképzelhetőnek tartom hogy a sötét és sokak szerint "elmebeteg,normálatlan" kinézetem miatt gondolnak rólam ilyeneket.érdekel a ti véleményetek is.lehet oltani vagy akár áldani.vitába szívesen szállok akár kivel,persze aki értelmes..írjatok sokat :) 15/F

2014. jún. 1. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Általános vélemény ez a sötétben járó egyedekről. Rossz a megítélés egyszerűen, előítéletesek.

Bár nekem semmi bajom az ilyen sötétség hercegeivel, sőt, legjobban velük jövök ki.

2014. jún. 1. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván a kinézeted miatt, ez azért annyira nem meglepő, nagyon előítéletesek tudnak lenni az emberek.

Én is hozzád hasonlóan öltözködöm, de engem nem szoktak kinézni, mondjuk ehhez biztos köze van annak is, hogy lány vagyok, kedves és mosolygós.

2014. jún. 1. 18:44
 3/4 szabad név? válasza:
Egész biztos a külsőd miatt. Igen, az emberek nagy többsége már a külső alapján megítéli embertársait. Hamarabb gondolnak/gondolunk bármi rosszat egy számunkra kevésbé szimpatikus öltözetű fiatalról, pedig én már tapasztaltam, hogy nagyon kedves és érzékeny lelkű lehet a „fekete ruhás-kapucnis”, néha ápolatlannak tűnő ember is.
2014. jún. 1. 19:09
 4/4 anonim válasza:
A külsőd ez làtszik de mondjuk nézd meg Alexovicsot vagy Castielt a YouTube-on őket nem ítélik el. Pedig nagyjából úgy öltöznek mint te. Bár ezt csak úgy mondtam. És ha drogosnak néznek akkor szerintem sz*rd le.
2014. júl. 29. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!