Az gond, hogy habár fiatal vagyok, nincs szükségem nagy társaságra?
Figyelt kérdés
Inkább egy fiúbarát és 2-3 igazbaráti kapcsolat kellene, arra vágyom. És nem 10-20 fős "közösségre", akikkel heti egyszer-kétszer találkozom.
Ez nem megszokott elgondolás, de hibás is? Rossz ez a felfogás? Koravén volnék?
2014. máj. 23. 13:10
1/5 anonim válasza:
Nem hibás, a minőséget preferálod a mennyiséggel szemben, ami hosszú távon többet ér. A koravén helyett inkább azt mondanám, hogy felelősebben, érettebben gondolkodsz és egyszerűen csak mások az igényeid.
Nincs ezzel semmi probléma, csak érezd jól magad! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Most kb. másfél évig kipróbáltam, milyen sok emberrel összejárni, engem fárasztott, és végül barát egyből se lett, haver majdnem mind. De a haver csak dumálni jó, a barát ér is valamit.
2014. máj. 23. 13:48
3/5 Firedoom válasza:
Szerintem jol teszed amit csinalsz.
Nekem is eleg 2 barat, de bennuk feltetlen megbizom, nem kell tobb csak 1-2 akinek a a legfeltettebb titkaidat is elmondhatot, jot nevettek, es a titkok titkok maradnak
4/5 anonim válasza:
Végezd el az MBTI tesztet, de szerintem te introvertált alkat vagy, akinek kevés, de mély barátságra van szüksége.
5/5 anonim válasza:
nem gond, én is így vagyok vele. haverjaim persze vannak, meg van egy társaságom, akikkel összejárok heti 1-2-szer, de abszolút meglennék ezek nélkül, sőt. pár igaz barát kell :) persze a koravén jelzőt én is megkaptam, de miért lenne probléma az, hogy másképp gondolkodsz, mint az átlag? nem lehet mindenki egyforma. ez egy jellemvonás, az introvertáltságod, nem jellemhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!