Félek a bandázó fiataloktó! Mindig olxab eérzésem van, hogy belém fognak kötni. Hogy ne gondoljak erre?
Egyszer mikor az utcán sétáltam éjjel volt mar 10 körül, akkor ott volt egy részeg társaság az út túlsó oldalán, és nem is figyeltem rájuk, caak mikor elkezdtek nekem át ordítani kedves szavakat. Fogalmam sincs kik voltak, de valamiért úgy beszéltek hozzám, mintha valami rosszat tettem volna nekik. De elhajítottak felém egy üveget! De szerintem mindenkinek beszoltak volna, hacsak nem egy kigyurt kemény legény.
És azóta, ha látok fiatalokat igy bandában, inkább mennék más irányba!
Főleg mikor látom, hogy egy nagy körben állnak. Azok a parasztok is igy voltak!
Mit tegyek? Ezek után mindig az jut eszembe, hogy megint 5-6 an biztos beszólnak nekem...
ne félj, hacsak nem cigányok, akkor ok nélkül nem fognak bántani. legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.
magabiztos járással menj, ne lássák rajtad, h fosol. akkor már hirtelen nem leszel olyan áldozattípus.
Tehát volt egy rossz tapasztalatod és ezt szembeállítva egész eddigi életed minden semleges és jó tapasztalatával csak erre koncentrálsz bármi is legyen?
Egyszer megtörtént. Nagy ügy. Még ha meg is vernének vagy kirabolnának, az sem kéne hogy okot adjon arra hogy félj a "bandáktól" ami egy embercsoportot jelent tulajdonképpen.
Az emberek többsége nem agresszív és nem azon törik a fejüket hogy hogyan okozzanak fájdalmat másoknak.
A részeg vagy illuminált állapotban levő embereket meg általánosságban érdemes kerülni.
Ha meg beszólnak akkor mi van? Miben befolyásolja ez a további életedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!