Mit szólnátok hozzá, ha egy 20 év körüli lány mezítláb mászkálna az utcán, úgy menne boltba, társaságba stb?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 11:14
11/25 anonim válasza:
Mondanám, hogy egészségére, de nem hiszem, hogy használna.
12/25 anonim válasza:
azt,hogy igénytelen.Én biztos nem közlekednék mezítláb az utcán,ahol beleléphetek köpetbe,sz@rba,vizeletbe,hányásba és még sorolhatnám.Rengeteg baktérium hemzseg mindenhol,és bármikor beleléphet valami olyan dologba,ami sérülést okoz.
14/25 anonim válasza:
10-es, inkább hányás és retkes várost nézni lehet örömm.
15/25 anonim válasza:
Felőlem menjen, bár, hogy ennek mi értelme van, azt nehezen tudom elképzelni. De nem az én dolgom :
16/25 anonim válasza:
Semmit :D Mi is szoktunk mezítláb járkálni, focizni... Aki azt mondja h egészségtelen annak elmondom hogy egy nyílvános fürdőben több sz*rt összeszed az ember mint az utcán. Az embert nem úgy tervezték hogy cipőbe járjon, szóval igeinis egészséges a mezítlábon járás, de az tény hogy meg kell nézni hova lépsz. Ha ezér beszólnak ne foglalkozz velük. Nálunk a fél város így jár + félpucéron :D Volt már olyan hogy a szomszédba is boxerbe mentem át.
17/25 anonim válasza:
Betonon, aszfalton túl sokáig nem élvezetes. 30 fokban végképp.
18/25 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, ha valaki meri vállalni a mezítlábazást városban is :) Nyugat-Európában és pláne Ausztráliában meg Új-Zélandon mindennapos dolog, és ne higgye senki, hogy Velencében vagy Párizsban kevesebb a kosz és a Melbourne-i aszfalt kevésbé forró, mint Budapesten. Kicsit jobban kell figyelni, otthon többet kell sikálni mint ha papucs lenne rajtad, de egyik sem vállalhatatlan plusz feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!