Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért izgat fel? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel? Többi lent

Figyelt kérdés
tapasztaltam már hogy ha egy lányt látok mezitláb vezetni az felizgat..miért pont ez?

2012. okt. 5. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Neked egyszerűen ez jutott. Másoknak autómosó lányok, neked meg ez. Nem tatozol a nagy átlaghoz, ilyen egyszerű.
2012. okt. 5. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
aha..
2012. okt. 5. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert láb fétised van! Nekem is van imádom nézni a csajok láb fejét meg combjád. Zokni volna a csajon az ágyban miközbe szexelnék le venném róla!
2012. okt. 5. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Mezítláb vezetni? Az engem is felizgatna b.aszki, főleg utasként mert a nők nagy többsége még "normális" cipőben sem tud vezetni, nemhogy mezítláb.....
2012. okt. 5. 17:20
 5/8 anonim válasza:

szerintem azért mert van lehetőséget a mezitlább csajt tovább nézni fedettség nélkül. (Képzeletedben)

ha te képzeled el a csajt úgy hogy nincs kiinduló pontod akkor 100%-os képzelet erődre van szükség.

az pedd nem épp a legjobb.

de ez csak az én véleményem.

2012. okt. 5. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem az érdekel hol látsz te lányt mezitláb vezetni, ráadásul jól sejthetően nem is egyszeri esetröl van szó.

Nálatok mindenki cabrioval jár?

2012. okt. 5. 17:26
 7/8 anonim válasza:

cabrio?

jah.

nem.

am.

mezitláb vezetni csajt nem 1-et láttam már.

engem nem igen izgat fel ez a dolog csak olvasok.

ha ruhában van a csak engem az izgat fel ha szexuális pózokat nyom le.

terpeszben láb meg ijesmi.

2012. okt. 5. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
na most nem válaszolok sorra.. de az legyen az én titkom hogy hol látok.. na meg jogos hogyha belegondolok akkor előszőr mindig a csajok lábát figyelem meg xD
2012. okt. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!