Tudtok írni nekem meleg, leszbikus, biszexuális transznemű, transzszexuális embereket az Euroviziós dalfesztiválról?
Figyelt kérdés
Eurovízió, meleg, leszbikus, biszex, biszexuális, transznemű, transzszexuális, Eurovíziós dalfesztivál, televízió, média, zene, énekes#meleg #biszexualitás #eurovízió #leszbikus #média #televízió #transzszexualitás #transznemű #Eurovíziós Dalfesztivál #biszexuális
2014. máj. 16. 19:06
1/11 anonim válasza:
Kagylócska kolbász és nemzetközi Dana.
2/11 Kini :)) válasza:
Conchita Wurst, Krista Siegfrids,
Úgy az elmúlt 2 évben :D
3/11 anonim válasza:
Dima Bilan
Marija Serifovic
Dima Koldun
De rengeteg van,most így nem jut eszembe több.
És kitudja hanyan vannak,akik nem vállaltan azok:)
4/11 anonim válasza:
Dima Bilan tudtommal nem meleg... sőt :)
5/11 anonim válasza:
Nem néztem, csak tudom hogy volt benne ez a szakállas nő, vagy mi a túró. Szerintem tök majomparádé az egész, felesleges, provokatív.
20/F m
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. máj. 18. 16:05
8/11 anonim válasza:
Idén Conchita/osztrák/, és talán Basim/dán/ a szedett szemöldöke miatt, de benne nem vagyok biztos. Tavalyról szerintem Robin Stjernberg/svéd/ (szintén a szemöldöke) és Krista Siegfrids/finn/ pedig szerintem nem leszbikus(de ki tudja...). 2011-ből Dana International/izraeli/ és Glen Vella/máltai/ tutira, a Blue/brit/ tagjai közül is. Talán még Eric Saade/svéd/. 2010-ből Harel Skaat/izraeli/, Milan Stankovic/szerb/, még esetleg Malcolm Lincoln/észt/ (de benne nem vagyok biztos). Aztán meg ott van még a tATu/orosz/, Marija Serifovic/szerb/ és DQ/dán/. És gondolom még egy csomóan...
9/11 A kérdező kommentje:
A t.A.T.u mióta volt benne az Eurovíziós dalfesztbe?? Dana International pedig a '90es évekbe volt
2014. aug. 11. 10:24
10/11 anonim válasza:
Kérdező: https://www.youtube.com/watch?v=Dcuoip9sU2k :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!