12/L vagyok, miért mondják azt a velem egy korúak hogy k***a lesz belőlem? :' (
Vigyázz magadra! Én is olvastam egy történetet egy 12 év körüli lányról, aki nála pár évvel idősebb fiúkkal volt egy társaságban (egy suliban jártak), és az lett a vége, hogy leitatták, és erőszakoskodtak vele.
Oké, azt még el tudom képzelni, hogy egy 12 éves bejön egy 18 évesnek! De ha túl sok a fiú barátod, akkor legyél nagyon óvatos, mert lehet, hogy csak az alkalomra várnak, és majd 1-2 év múlva "azt" akarják!
Na szóval ne kezdj el zülleni! Ne cigizz, ne alkoholizálj, és ne öltözz qrvásan. Nemcsak most, hanem 14-15 évesen sem. Na és nem menj el olyan társaságba házhoz, kollégiumba, ahol csak fiúk vannak! (moziban vagy uszodában azért biztonságban vagy) De szerintem legyél nagyon óvatos, mert néha abból is előjöhetnek az ősi ösztönök, akit csak te havernak tekintettél korábban!
Köszönöm szépen, meg fogadom!
de ő nem olyan (sztem) szoktam át menni hozzájuk és a szülei is tudják ők is nagyon kedvesek velem...szoktam ott enni inni és ott is szoktam hétvégén aludni...ő is szokott nálunk mert egyben család barát is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!