Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 12/L vagyok, miért mondják...

12/L vagyok, miért mondják azt a velem egy korúak hogy k***a lesz belőlem? :' (

Figyelt kérdés
Azért mondják mert van egy nagyon jó barátom 18 éves és ő szokott értem jönni a suliba meg ő is visz el (nem én ondom neki hanem egy utcában is lakunk szóval:) ) és mindig ha találkozunk meg öleljük egymást, van még rajta kívül sok fiú barátom is mert inkább fiúkkal hülyülök, ez akkora baj!?
2014. máj. 15. 18:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak irigykednek, hogy te könnyebben tudsz ismerkedni, könnyebben találsz barátokat. Ne is törődj velük!
2014. máj. 15. 18:38
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
nem kicsit pedo a barátod, csodálom, hogy apád nem verte még ki a fogait.
2014. máj. 15. 18:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem az, miből gondolod? :o
2014. máj. 15. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez önmagában még nem ok arra, hogy qurva leszel.

Amúgy manapság szerintem mindenki eladja magát.

2014. máj. 15. 18:52
 5/16 anonim ***** válasza:

A baráti ölelés nem nagy cucc, én is szoktam csak úgy 1-2 lánynak puszit adni... najó tetszenek is, meg egy bizonyos szinten én is nekik, de az egyiknek van fiúja a másik meg másba "szerelmes" ennek ellenére ők is megszoktak ölelni.

Ha már fogdosna, egymás nyelvével játszanátok, esetleg kézenfogva sétálnátok akkor már tényleg ribizli lennél

12/F

2014. máj. 15. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát, mondjuk egy 18 éves fiatal férfi nem szokott csak úgy 12 éves kislányokkal barátkozni. Falun mondjuk természetes, hogy felveszik az emberek az ismerőseiket, ha egy utcában laknak, de hogy direkt értem jöjjön a szomszéd bácsi vagy a régi tanárnőm... Pedig jóban vagyok velük :D
2014. máj. 15. 18:54
 7/16 A kérdező kommentje:
de nem szoktunk olyat, de na :/ mind1
2014. máj. 15. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Nah, ezért nem szeretek 12 éves lenni :D

Mondtad, hogy miket szoktál csinálni? Nem.. akkó' meg mi a gyászom van dicsak more?

Szintén a 12/F

2014. máj. 15. 18:59
 9/16 A kérdező kommentje:

De most az a baj h 18 éves? :o :(

pedig mi nagyon jóban vagyunk:D

2014. máj. 15. 19:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem az baj, hogy 18 éves, az lesz a baj, ha véletlenül elfelejti ki is, és lesz egy kis hancúrozás....

Egyéb esetben, még egyelőre nem vagy se khuurva se ribizli

12/F

2014. máj. 15. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!