Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket is érzékenyen érint...

Titeket is érzékenyen érint az iwiw végleges megszűnése?

Figyelt kérdés
Már egy ideje egyik ismerősöm se használja, én se nagyon, ezért kb. olyan, mint egy időkapszula. 6-7 évvel ezelőtti fényképekkel van teli, ami régi emlékeket idéz fel, lehet, a fotók többsége már sehol sincs meg.

2014. máj. 15. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Jobban örültem volna, ha fb szűnne meg!
2014. máj. 15. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Úgy érzem, cserbenhagytam, és most miattam a halálba menekül. :(
2014. máj. 15. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Az iwiw egy nagy rakás szar már évek óta. Meg amúgy sem használja már senki csak az öregek, meg a MILF-ek.
2014. máj. 17. 16:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak amiatt érint rosszul, mert a facen nem vagyok fenn, tehát ha olyan ismerősöm elérhetőségére lenne szükségem, akivel ritkán, vagy nem tartom a kapcsolatot, akkor csak ott tudtam megnézni.
2014. máj. 17. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:

7!

Ugye ez vicc? Nem tudod mikor van a férjed szülinapja. ;)

Nagyon kevesen használjták?

Van pár oldal ahol szintén " ahhoz " képest kevesen vagyunk. Nem írok oldalt, 500000 alatt van a regisztrált tagok száma.

Szerintem indulóban van valami hasonló új.

2014. júl. 2. 06:37
 16/16 anonim válasza:
Szomorú vagyok amiért megszűnt ez a szuper Iwiw oldal, amin az első tagok között voltam 2003-ban, akkor, amikor még a ma nagyon menőnek számító facebook tervben sem volt! Büszkeséggel töltött el, hogy korai voltam, és még az adatlapon is látható volt a regisztráció dátuma. Ebből is valamennyire ki lehet szűrni, hogy ki kamu, ki nem, mert aki régóta van fent, az valószínű eredeti ember. Meg ugye eleinte meghívásos rendszer volt, elég nehéz volt bekerülni. Ma meg boldog-boldogtalan regisztrálhat mindenhova. Szerintem ott rontották el, mikor "új" oldalt csináltak. Nehéz volt megszokni, és nem is vagyok benne biztos, hogy az új oldal jobb volt. Sőt. A régi oldal nekem tetszett. Na mindegy. Az egy érvágás volt. Kár, hogy 11 éves felhasználói múlt után mentem a levesbe. Nem szeretem a facebookot.
2014. júl. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!