Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van még itt olyan, aki aktívan...

Van még itt olyan, aki aktívan használja a Facebookot? Miért? Nosztalgia? Mesélnétek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Barátokkal, ismerősökkel, stb. kommunikálni, plusz fejlesztek is rá, stb.
2014. máj. 15. 14:01
 2/6 anonim válasza:

Most a fb-ot vagy az iwiw-et?

Vagy már a fb is nosztalgiának számít? :D

2014. máj. 15. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A levél/chat részét aktívan használom, könnyen tudok üzenetet küldeni ismerősöknek, barátokkal levelezni chatelni tudok. Mellesleg az iskolai és tanfolyami értesítőimet is itt kapom meg. Több olyan Facebook csoportban is benne vagyok ami segít a tanulásban. Itt értesülök a barátokkal való közös sport-szórakozás lehetőségekről, azoknak időpontjáról vagy időpont módosulásairól.
2014. máj. 15. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaj, elbaltáztam, elnézést!(*nagyon röhög). Az IWIW-re gondoltam. A Facebook trend, divat, most éli a legeslegnagyobb virágzását, trend, a legmagasabb szintekig, nem véletlen, hogy az összes valamirevaló cég azon nyomatja a reklámkampányait. A kérdés természetesen az IWIW-re vonatkozott.
2014. máj. 15. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, de ha leállítás helyett eladnák apróért örömmel megvenném. Azt az 50e felhasználót lehetne hasznosítani, kár lenne kukába dobni.
2014. máj. 15. 16:07
 6/6 anonim válasza:

Már nem használom aktívan, de sajnálom, hogy megszűnik, mert van egy-két ismerősöm, aki csak ott van, fb-on nincs fent. Vannak képeim, amik szintén csak ott vannak meg.

Néha használom már csak, ott valahogy könnyebb keresgélni, ha valakit szeretnék "lenyomozni", ha valakiről szeretnék megtudni valamit :) ott még nem volt a nagy titkosítás :)

2014. máj. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!