Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek ellene?

Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Ha izgulok valami miatt, vagy csak először beszélgetek valakivel (akinél számít, hogy jó legyen az első benyomás) egyszerűen úgy viselkedek mint egy retardált. Most egy állásinterjún kerültem kínos helyzetbe, mert egyszerűen teljesen leblokkoltam és nem tudtam válaszolni egy teljesen alapvető kérdésre. Mit tehetnék ez ellen?
2014. máj. 15. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is ne gondolj rá előtte, nézzél filmet, olvass könyvet, tereld el a gondolataidat. Pár perccel az interjú előtt nagy ki és belégzés, és pár korty víz. Bent az interjún, mintha az anyukáddal beszélgetnél, vagy barátoddal, barátnőddel. Természetesen és tudomást sem véve a helyzet súlyáról. És ha előtte egy héttel elkezdesz B6 vitamint szedni, javul a koncentrációd.
2014. máj. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!