Az a legnagyobb problémám, hogy mindent vagy semmit alapon játszom az életet, és ez, bár ki nem mutatom, belül halálra rémít. Vagy nagyon jó vége lesz, vagy nagyon rossz. De még mindig inkább ez, mint a szürke robotember élet, amit a többség választ.
2014. máj. 15. 09:22
12/17 anonim válasza:
Minden tehetségem, adottságom, tulajdonságom megvan a boldog élethez, átlag felettinek számítok nagyon sok dologban, ezeket azonban nem tudom kihasználni, ezért az életem romokban. Pszichológushoz járok 3 éve lassan.
2014. máj. 16. 23:45
13/17 E.T. a földönkívüli válasza:
Nem túl biztatóakat írtok.
Menjetek külföldre, szerencsét próbálni. Még mindig jobb.
Vagy itthon csináljátok amit szerettek - még ha szar a fizetés, akkor is. Még mindig jobb, mint munka nélkül.
És legfőképpen optimistán álljatok hozzá a dolgokhoz. Én így teszem és nincs is problémám. Ha optimisták és nyitottak vagytok, akkor megtalálnak a lehetőségek, csak bízzatok benne!
És ez nem vicc.
2014. máj. 18. 10:49
14/17 anonim válasza:
Két legnagyobb problémám van, az egyik hogy képtelen vagyok kialakítani normális, emberi kapcsolatokat, a másik meg részben ebből következik, részben meg nem, hogy totál kilátástalan a jövőm.
2014. máj. 19. 17:46
15/17 anonim válasza:
Nincs pénz. És nem úgy tűnik, hogy majd lesz.
2014. máj. 19. 18:21
16/17 anonim válasza:
Olyan szintű szorongásom és szociális fóbiám van hogy megnehezíti a mindennapokat. Már fizikai fájdalmat is érzek miattuk, nem tudok rendesen levegőt venni, mindig fáj az oldalam ha idegenek közt vagyok egyedül, sokszor önkéntelenül rángatóznak az izmaim.
Nincsenek barátaim, haverjaim, de még csak olyan emberek sem akikkel felszínesen elcseveghetnék személyesen.
Nem beszélek senkinek erről, úgysem értenék meg.
Az evésen kívül minden más megterhelő számomra.
Ha nem az iskolában kell lennem akkor egész nap a gépen lógok.
2014. máj. 19. 19:11
17/17 anonim válasza:
Nincs önbizalmam,képtelen vagyok közeledni az emberekhez, olyan barátokat szerezni akiben igazán megbízhatok, folyton kevesebbet alszok, mint amennyit kéne, és fogalmam sincs, hogy mit fogok kezdeni magammal, ha véget ér a suli, de arról se, hogy mit szeretnék kezdeni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!