Facebookosok mi a véleményetek azokról, akiknek nincs facebook profilja?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 13:42
11/15 anonim válasza:
Némelyiküknek szívesen nézegetném a megosztásait, ha lennének, de a többségért nem kár.
12/15 anonim válasza:
Jo magam is azok kicsiny taborat erositem, akik nincsenek fent az emlitett oldalon. Tapasztaltam mar eleg erdekes reakciokat arra, mikor kiderult hogy nem elek ezzel a bizonyos oldallal. Aki valoban erdeklodik irantam, az mashol is feltudja venni velem a kontaktot, nem kell ehhez FB, ez csak egy nagyon rossz kifogas.
13/15 anonim válasza:
Az,hogy legalább VAN ÉLETÜK!!!!
Sokkal jobb,hogy nem egész nap a facebookon lógnak,hanem személyesen is találkoznak a barátaikkal.
14/15 anonim válasza:
Miért, aki fent van, annak kötelezően fent kell lennie napi x órát, vagy mi? Hülye kifogás.
15/15 anonim válasza:
Én sem vagyok fent és nem is szeretnék ott lenni, hiába akarják mindenáron tukmálni rám egyes ismerősök. Mintha az életem múlna ezen, komolyan mondom! Aki akar velem kommunikálni ill. akivel én akarok, annak ott van az e-mail, a telefon vagy a személyes találkozás, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!