Facebookosok! SOS! Hogy kell megcsinálni, hogy csak az egyik profilképem rejtem el a többiek elől?
Figyelt kérdés
Van 5 profilképem, és úgy szeretném, hogy 1-et senki se lásson, csak én.( azt amelyiket a kommentelésnél is mutatja)
Megoldható ez?
Esetleg át lehet helyezni a p.képet egy másik mappába?
Nem az egész mappát akarom elrejteni, csak az egyik képet!
2012. ápr. 26. 15:12
1/6 anonim válasza:
A képre kattintva feljön a nézegető és ott asszem a jobb sarokban át lehet állitani a publikálás módját "csak én"-re.
2/6 A kérdező kommentje:
Ott csak ezek vannak:
Fénykép megjelölése, megosztás, lehetőségek, tetszik.
A lehetőségekben ppedig csak az van h helyszín, dárum megadása, forgatós, törlés, letöltés, méretre vágás.
2012. ápr. 27. 16:08
3/6 anonim válasza:
én is ezt szeretném megcsinálni! ha valaki tudja létszives írjon!:)
4/6 anonim válasza:
Nem képenként, hanem albumonként lehet a hozzáférést beállítani. Ha el akartok egy képet rejteni akkor külön albumba kell rakni. Átrakni: album szerkesztése - (kép jobb felső részén) select an option - áthelyezés másik albumba.
5/6 anonim válasza:
úgy hogy berakod profilképnek és aztén kitörlöd így csak kicsiben látják és hogyha rákattintanak akkor nem jeleníti meg nagyban!:D
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó : köszi! :))
2012. máj. 16. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!