Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookosok! Ez miért van?

Facebookosok! Ez miért van?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem túl értelmes kérdés de azért kíváncsi lennék. :P

Megpróbálom érthetően elmagyarázni:

Tehát, facebookon jobb alsó sarokban rákattintok --> ismerős a chaten és ilyenkor azt veszem észre, hogy olyanokat is kiír akik nincsenek chaten mégis kiírja azt a pár személyt. Az lenne a kérdésem, hogy ez mit jelent?

pl. Ők facebookon vannak csak épp nincsenek bejelentkezve a chaten (bár ezt én kétlem). Vagy mi ennek az oka, hogy ott látom őket???

Van egy ok ami miatt kíváncsi lennék rá, tudom, hogy ennél vannak értelmesebb, érdekfeszítőbb kérdések is. DE van egy dolog ami miatt egy kicsit nyugtalanít.

Csak az válaszoljon aki tudja BIZTOSAN 100%-ra!!!!!!

Köszönöm előre is. :-)

2012. febr. 14. 15:39
 1/5 anonim válasza:
Azért van ez mert kirak néhány ismerőst csak úgy hogy lásd hogy ők nincsenek fenn de az is lehet hogy sokat beszéltél valamelyikkel és kirakja hogy üzenetet tudj neki küldeni. Bocs hogy nem biztosra válaszoltam de remélem segítettem ;).
2012. febr. 17. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem gond ha nem vagy benne biztos. :-)
2012. febr. 18. 18:47
 3/5 anonim válasza:
az első válaszolónak is igaza van, de én úgy tudom, hogy lehet azért vannak ott, mert telóról vannak fent, legalábbis amikor baloldalt jelzi ki őket akkor biztos azért nincs zöld pöttyük, és szerintem ugyanez lehet ott is.
2012. márc. 3. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

ha telóról vannak akkor teló jel van mellette

nekem úgy tűnik azok vannak oldalt akikkel sokat beszélek/ kommentelünk/lájkolunk egymás alá

2012. márc. 3. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! :-) *.* (zöld kezecske mindenkinek ment :P)
2012. márc. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!