Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Észre fogják venni, hogy ittam?

Észre fogják venni, hogy ittam?

Figyelt kérdés

Ha meg iszom egy pohár bort, és belekortyolok egy kicsit a pálinkába, hogy oldjam a feszültséget. És rá egy órára találkozunk kb.

Akkor észre vehető lesz rajtam, hogy ittam, vagy csak én fogom érezni?

2014. máj. 5. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
észre vehető
2014. máj. 5. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Leheletből garantáltan!

Irreális 1 méter távolságból nem, de nem is életszerű úgy beszélgetni.

2014. máj. 5. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy bor, vagy egy kicsi pálinka. Ne keverd. Én a pálinkára szavazok. A bornak nagyon jellegzetes szaga van.

Ha bírod is a piát, és nem is látszik, a szag akkor is lebuktat.

Kísérletezz, ha van időd. próbáld éhgyomorra belőni azt a mennyiséget, ami úgy 2 órán át kellemes hangulatban tart, de nem látszik.

Nálam ez 3 feles 40%-os akármi.

2014. máj. 5. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:

De ha fogat mosok, és jól befújom magam prfümmel,csak nem érzik.

Vagy igen?

2014. máj. 5. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jól ismernek akkor szerintem észre veszik.

Én 1 felest megittam mielőtt átmentem barátnőmhöz,rágóztam dezodor,parfüm bár ha elmegyek ez alap nálam.A szemembe bele nézett és kérdezte,hogy ittál? mondom nem, nem is érezni..MOndja érezni nem érzem,de a szemedből látom,hogy ittál :D Nyilván ismer túl jól.

2014. máj. 5. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Érezni. A legtöbb alkoholnak már kis mennyiségben is nagyon jellegzetes, nehezen palástolható szaga van.(Én egy pohár sör ízét órákig szoktam érezni a számban.) Igyál inkább JÓ vodkát. Az elvileg szagtalan.
2014. máj. 5. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet érezni az alkoholt, akárhányszor mosol fogat, és akármennyit rágózol is.

A nagyon gyümölcsös italokra (kivétel a bor) rátudod fogni, hogy gyümölcslé, a drága, jó minőségű vodkának pedig egyeltalán nincs szaga, úgyhogy ezeket ajánlom.

2014. máj. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!