Szerintetek mennyire fogják jó szemmel nézni az osztálytársaim hogy nem tesizek a suliba?
Most megyek középsuliba és én már általános suliba sem tesiztem mert heti kétszer járok gyógyúszásra és heti egyszer gyógytesire mivel asztmás vagyok.
Ez középsuliban is ugyan így lesz és nem tudom hogy a leendő osztálytársaim ezt mennyire fogják jó szemmel nézni.
A régi osztálytársaimmal nem volt gond mivel őket elsős korom óta ismerem és 6. osztályba kezdtem el járni gyógytesire meg úszásra mivel kb 5 percenként szívnom kellett a pipából tesiórán.
Én kicsit irigykednék, az biztos.:D
Mindig tôled kérdezném meg, hogy mennyi idô van még az órából.. meg ilyesmiket. Ha szimpatikus lennél, akkor örülnék és csak jóindulatúan poénkodnék vele.:)
Ha pedig nem, akkor még jobban irigykednék, de semmi mást nem váltana ki belôlem..:)
Sajnálálak a betegséged miatt, de megpróbálnám nem kimutatni. Gondolom nem az az elsô bemutatkozásnál, hogy asztmás vagy, sôt sokan nem is tudják.
Van egy lányismerôsöm, aki híreszteli, hogy gerincmûtött. Jó, nem is ezzel van a probléma, de az az elsô ismerkedésnél.. meg sajnáltatja magát.. istenem. Mindenki utálja és kineveti, nem a mûtét miatt, hanem amiért így próbálja sajnáltatni magát. Remélem te nem vagy ilyen...:)
Biztosan nagyon jó lesz az új suli!:)
16/L
Nálunk is van 3 lány aki nem tesizik, felmentettek, de soha nem mondtak róluk semmi rosszat. Főként, hogy nálunk nem kell minden órán ott üldögélni, hanem bemehetnek pl. a könyvtárba, így alig láttuk őket.
Én is gyógytesis voltam általánosba, engem irigyeltek.:D
Nem vagyok ilyen. :)
Sőt, próbálom minél jobban titkolni az emberek elől.
Ismerkedésnél senkinek sem mondom el. Annak örülnék a legjobban ha senki nem tudná meg az osztályból de hát feltűnő lesz hogy minden tesi órán ülök a padon.
Egyébként 14/F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!