Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mennyire fogják...

Szerintetek mennyire fogják jó szemmel nézni az osztálytársaim hogy nem tesizek a suliba?

Figyelt kérdés

Most megyek középsuliba és én már általános suliba sem tesiztem mert heti kétszer járok gyógyúszásra és heti egyszer gyógytesire mivel asztmás vagyok.

Ez középsuliban is ugyan így lesz és nem tudom hogy a leendő osztálytársaim ezt mennyire fogják jó szemmel nézni.

A régi osztálytársaimmal nem volt gond mivel őket elsős korom óta ismerem és 6. osztályba kezdtem el járni gyógytesire meg úszásra mivel kb 5 percenként szívnom kellett a pipából tesiórán.

2013. aug. 27. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
előbbi komimnál egy "azért" lemaradt, most látom:$ :)
2013. aug. 27. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:
na? hogy sikerült?:D
2013. szept. 8. 07:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi lett? Piszkáltak végül?
2013. szept. 8. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
lefogják kaksizni
2013. szept. 9. 19:56
 15/18 Kittyki7 válasza:

én is felmentett vagyok. rám sokszor irígykedtek, hogy ezt meg azt a feladatot nem kell csinálnom :D de am nem maradsz le semmiről, ilyenkor én nézni szoktam őket, vagy készülök az órára, de nem fognak haragudni rád mert nem tesizel

16/L

2013. szept. 11. 19:22
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi sem.

Mindenki kérdezgette hogy miért nem tesizek de ennyi. Volt olyan aki elfelejtette hogy miért nem tesizek és a következő tesi órán megint megkérdezte. :D

2013. szept. 11. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor menjünk vissza a múltba, mert én már régen voltam középiskolás.

Szóval, ha te az én osztálytársam lettél volna... Azt hiszem, az lett volna az első, hogy megkérdezlek, hogy tudtad elintézni, hogy neked ne kelljen tesizned. Bár én csak a futástól akartam megszabadulni, mármint attól, amikor osztályozzák és nem veszik figyelembe, hogy nekem nem annyira megy, de voltak dolgok, amiket szerettem tesin. Úszni megint csak szeretek, szerintem barátok lettünk volna, főleg, ha kiderül, hogy mondjuk te is szereted az állatokat vagy szeretsz rajzolni.

Volt egy fiú, akinek állandó felmentése volt, mert szívbeteg volt, mi egyáltalán nem utáltuk (ezért nem. Csak azért, ha bunkó volt néha, de azért kit nem utálnak?) Én viszont utáltam azért, mert ha beteg, akkor miért dohányzik. Én mondjuk eleve a dohányosokat nem bírtam sose, most már rájöttem, hogy vannak köztük normálisak is, főleg ha megértik, hogy a közelemben ne csinálják.

Különben ki lehet nőni, tudom, sokan mondják ezt, de tényleg. Nekem, amíg iskolás voltam, nyűg volt a futás. 12-ben el akartam intézni, hogy könnyített tesim legyen, jártam is gyógytornára, ami heti egy úszás, és heti egy tornatermi. Aztán a tornatermit hanyagoltam, mert ott is futkosni kellett a tornateremben, és mivel rajtam kívül mindeni gerincferdüléses volt, a gyakorlatok is nekik valók voltak, nekem meg nem hiányzott a felvert por. Ellenben az iskolai tesin ugyanúgy kellett futnom, mert a tesitanár nem volt hajlandó elfogadni a papírt. Azóta eltelt pár év, és most mindennap futok. Persze a saját tempómban, és néha vicces magyarázni a haveroknak, akikkel kijárok, hogy nem lustaságból álltam ám meg, és ne tegyenek fel kérdéseket, mert épp próbálok levegőt venni.

Bocs a litániáért, szóval, ha értelmesek az osztálytársaid, akkor elfogadják, ha nem, akkor sz@rj a fejükre!

Az úszás sokat segít, sőt, ha van lehetőséged, akkor kezdj el járni kajakra vagy kenura!

2015. jún. 13. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha nem szólogatsz be nekik, ahogy nálunk az egyik srác tette, akkor semmi gond. (Örökös felmentés veleszületett betegség miatt, a kispadról hergelt mindenkit.)
2022. febr. 4. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!