Az gáz ha még nem volt barátom?
17 éves vagyok és elég kellemetlennek érzem hogy nem volt még soha barátom hiszen az utcán minden nap látom a 12-14 éveseket akiknek már van barátjuk. Tudom hogy nem ők a mércék de akkor is rossz érzés.
Még Anyukám is szokott olyanokat mondani hogy én már nyugodtan pasizhatok meg hogy a barátom majd ilyen meg olyan ne legyen viccesen (mondjuk nem legyen fültágítós piercinges meg agyontetovált) meg mondja amikor sétálunk az utcán hogy: na ilyennel haza ne állíts! Tudom hogy viccből mondja de olyan mintha sürgetné hogy legyen már barátom.
Nem is tudom hogy lenne én nem is járok szórakozóhelyekre...
Hogyan tudnék megismerkedni valakivel?
1.ne azért változtass az életeden, hogy mások elfogadjanak.
2.azért, mert a többség a korodban tapasztaltabb, nem jelenti azt, hogy neked is annak kellene lenni.
3.a fiúk többsége elfogadja a helyzeted, nem lesz belőle bajod
3.1.csak abból lehet bajod, ha sehogyan sem ismerkedsz, de szeretnél barátot. az egyik legkézenfekvőbb ismerkedési módszer ez az oldal/internet.
4.nem csak az interneten vannak veszélyes emberek, de ne zárkózz el semmilyen lehetőség elől.
5.jobban jársz, ha 1-2 évig csak barátkozol fiúkkal és próbálod megérteni őket, mielőtt kihasználnának és csalódnál.
5.1.azok a fiúk, akik rendesebben bánnának veled, általában nem azok, akik feltűnőek és vonzóak számodra, illetve rámenősebbek.
sok szerencsét
En is ugyanigy erzek, azzal a kivetellel, hog az en anyam nem erzem hogy surgetne a dolgot.. a baratnoim mar mind tul vannak a masodik, harmadik kapcsolatukon is...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!