Ez mit jelent? (többi alul)
Figyelt kérdés
Egy fiú akit utálok megcsókolt, ez mit jelent? lehet hogy csak hülyéskedett? vagy talán szerelmes belém :|, azt nem akarom mert........mert nem2014. máj. 3. 23:00
1/4 anonim válasza:
Az első amit megkell vizsgálnod hogy te mit érzel? Mert ha hagytad neki hogy meg csókoljon és még most is azon agyalsz hogy miért tehette akkor nyilván téged is érdekel... Csak még nem ismerted be magadnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem régen tetszett be is vallottam de ő csak ki nevetett és azóta szó sem esett róla és azóta volt egy fiúm de vele mos szakítottam 3 napja (szerda) ez csütörtökön történt, lehet segíteni akart hogy túl legyek rajta nem? vagy csak buta vagyok és hülyén gondolkodok :|
2014. máj. 3. 23:23
3/4 anonim válasza:
Időközben megváltoztak az érzései és már várta hogy vége legyen a kapcsolatodnak hogy aztán az övé lehess, szerintem szerelmes lett beléd.
4/4 A kérdező kommentje:
Ma (vasárnap) megkérdeztem miért csinálta ő csak nevetve egy béke jelet mutatott és elment én meg csak néztem bambán :O
2014. máj. 4. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!