Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene? (alul)

Valaki segítene? (alul)

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Ma el mentem sétálni 3 barátnőmell minden rendben volt, oda jött két fiúbarátom ők 14 évesek de szeretünk együtt hülyülni, oda jöttek és kérdezték nem e megyünk velük le ülni a parkba és beszélgetnénk én meg mondtam hogy menjünk a barátnőim nem akartak, de mondták hogy én mehetek el is mentem, utána rá 20 percre oda jönnek és le k*rváztak nem is értetem :( kérdik a barátaim hogy mi bajotok van meg én is kérdeztem azt mondták hogy az hogy én mindig csak fiúkkal vagyok meg hogy engem mindig ölelgetnek a fiúbarátaim (ölelgetni szoktak de csak barátságból) szóval össze vesztem velük :( Szerintetek inkább fiúkkal legyek vagy a VOLT barátnőimmel?
2014. ápr. 13. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot. Valószinüleg féltékenyek ràd,hogy te jobban elvagy a fiúkkal mint ők. Ha nem képesek elfogadni,hogynem csak körülöttük forog a világod nem a barátaid.
2014. ápr. 13. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is féltékenyek rád. Arra is, hogy jól kijössz a fiúkkal és arra is hogy nem velük foglalkozol.
2014. ápr. 13. 19:55
 3/4 kedves97 ***** válasza:
Bunkóság volt otthagyni őket, egy dolgot tanulj meg kicsi lány, mindig a barátnőid legyenek az elsők mert lehet h most meg csak fiubarat de maris eltaszitottad őket, kesobb nyilvan lesz pasid aki egyszer elfog hagyni es ha mig egyuttvagytok ot választod a baratnoid helyett, kesobb nem lesz kinek kisirni a banatod. Sose egy pasi legyen a legfontosabb.a kérdésre Visszatérve, Veluk indultal sétálni ha ok nem akarnak menni a fiukhoz neked se illene.
2014. ápr. 13. 22:00
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Szerintem beszéld meg velük a dolgok, mert a te részedről csúnya tett volt az, hogy ott hagytad őket, az ő részükről pedig az volt csúnya tett, hogy ilyet mondtak rád. Érthető, hogy kiakadtak rád, de nem kellett volna ilyet mondani ettől még. Tehát üljetek le és beszéljétek meg. És ha legközelebb ilyenre kerülne a sor, akkor mond meg a fiúknak, hogy most nem mehetsz, mert a barátnőiddel vagy és beszéljetek meg egy másik időpontot, amikor esetleg a barátnőidnek is lenne kedve elmenni.

Remélem tudtam segíteni!

2014. ápr. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!