Van 1 kommunista tanárom (töritanár) Bővebben alul ?
Szóval ahogy fennt is említettem, van egy komcsi történelem tanárom.Az egész osztály utálja mert mindenbe beleköt, alig tanít valamit de az anyagot számon kéri.
Mit tegyünk???
Állandóan Orbánról beszél, inkább tanítson ne c
sak beszéljen ...
Hát, nem elég, hogy tanár, de még számon is kéri az anyagot???
Disznóság, azonnal ki kell rúgni az ilyet!
Helyetekben én feljelenteném emberiség elleni bűntettért!
Igazad van, az ilyen viselkedésből azonnal látszik, hogy csakis komenyista lehet.
Vagy büdös trockista, esetleg kovácspista.
De hogy ezek közül valamelyik, az biztos.
Jaj, ti szegények, én úgy sajnállak titeket, milyen nehéz sorsotok is van!
Minden politikai irányzatot azért találtak ki anno, hogy jobb legyen a társadalom. Elviekben mindegyikben van valami jó, csak némelyiket képtelenség a gyakorlatba is átültetni. Ha ő kommunista, akkor neked ahhoz semmi közöd, kivéve, ha rád akarja tukmálni a nézeteit. Ebben az esetben irány igazgatóhoz. Ha nem tanít, akkor is igazgató. De arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire aktivizáljátok magatokat az óráin...
Nagyon sajnálom egyébként, hogy mindenhol a Száray-könyvből tanítanak, ami teljességgel logikátlan felépítésű, olykor ferdít. Ez is lehet a probléma, de egy jó tanár mellett nem lenne vele gond.
A töritanárokkal kapcsolatos panaszok nem szoktak megszűnni az érettségiig. Ott aztán mindenki átértelmezi a tanárral való viszonyát, és hálás szemekkel veszi át a bizonyítványt, amiben az áll, hogy átmentél. Akinek viszont fontos a jó jegy, az tanár nélkül is boldogul.
Hány ilyen tanárunk volt, aki nem adta le rendesen az anyagot, aztán meg számon kérte! Aztán mégiscsak túléltük :)
Szoktassátok magatokat, mert az egyetemen még inkább így lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!