Van 1 kommunista tanárom (töritanár) Bővebben alul ?
Figyelt kérdés
Szóval ahogy fennt is említettem, van egy komcsi történelem tanárom.Az egész osztály utálja mert mindenbe beleköt, alig tanít valamit de az anyagot számon kéri.
Mit tegyünk???
2014. jan. 10. 08:40
11/13 Shai-Hulud válasza:
Úgy, hogy ő is ember. Neki is van véleménye (ami nem kell megegyezzen a tiéddel), neki is vannak gondolatai (amelyek lehetnek mások, mint a tieid), neki is vannak szokásai (amelyek szintén különbözhetnek másokétól).
És mert ő sem hibátlan (mint ahogy te sem). És ez NEM IS KÖVETELMÉNY senkivel szemben sem.
Még egy tanárral szemben sem az.
12/13 anonim válasza:
Nekem pl,az osztályfőnököm volt zsidó,és nagy komcsi volt,akárhány Radnóti önéletrajzot irtam mind 1es volt,mert eléggé poénosra vettem a figurát,mikor az SS őr tarkón lőtte,tudta nagyon jól hogy utálom a fajtáját,meg a boxosokat is (meg is buktatott érettségin hogy rohadjon meg :D),de mai napig ha találkozok vele simán eltudok vele beszélgetni,nincsenek nézeteltéréseink,én tiszteletbe tartom az ő nézeteit,ő is az enyémet ez ilyen egyszerü.Az élet megy tovább.Amúgy nekem is ilyen kommunista volt a töri tanárom,bár ezt én csak 1 büfés beszélgetésből vágtam le mikor ottvoltam,hogy valami párttitkár volt az apja meg ilyesmi,de a törit leadta ahogy kellett igaz mindig mondta hogy a nagy "felszabaditók" (oroszok),akik a nyomorba taszitottak minket,de semmi baj töriből 4-es 5ös voltam érettségin is jól szuperáltam belőle,mai napig időnként visszajárok a volt suliba,mindig eldumálgatok vele,sőt még odajártam technikus szakra,segitettünk neki bútort cipelni óra időben,az otthonában.Ennyi.
13/13 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj a nyersségemért, de tényleg ennyire buta vagy, vagy csak elragadott a hév? Semmi közöd ahhoz, hogy mit vall a töritanárod, az is ember, aki neadjisten a Fideszt támogatja. Orbán Viktor és a kommunizmus meg két külön dolog. A politika igen kényes téma, de elöljáróban senkire sem kell köpni a véleményéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!