Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretnék menni fesztiválra,...

Szeretnék menni fesztiválra, de nincs kivel. Menjek egyedül?

Figyelt kérdés
Ill szeretnék fesztiválos arcokat megismerni, akikkel mehetek fesztiválozni. Mit csináljak? Nő vagyok, tehát egyedül elmenni még nem is veszélytelen...:/
2014. máj. 2. 18:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szigetre én is megyek egész hétre. :)
2014. máj. 4. 00:19
 12/17 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, szeretnék menni, de még nincs kivel. Esetleg az Arctic Monkeys koncert érdekelne?
2014. máj. 16. 21:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, arra mennék leginkább.
2014. máj. 16. 23:23
 14/17 anonim válasza:
Nincs kedved társulni?
2014. máj. 16. 23:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Egy vadidegennel? Nem is ismerlek:/
2014. máj. 16. 23:30
 16/17 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy így elég fura... Én is lány vagyok egyébként. Sajnos a barátaim nem túl nagy Monkeys-rajongók, így nem tudtam megfűzni senkit, hogy jöjjön el velem, kihagyni pedig nem szeretném a koncertet, mert már évek óta várom, hogy jöjjenek végre Magyarországra is. Úgyhogy most próbálok hasonló cipőben járókra bukkanni, hátha...
2014. máj. 16. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
ha nem mersz senkivel se elmenni, akkor miért akarsz elmenni? ott egyedül leszel és idegenek fognak körülvenni
2014. máj. 17. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!