Egy évfolyamtársam azt terjeszti rólam, hogy drogozok. Mit tegyek? 9. es vagyok, Sosem éltem semmilyen tudat módosító szerrel.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:29
1/4 anonim válasza:
Semmit. Ha nem drogozol, nincs miért aggódnod. Ne foglalkozz vele.
Esetleg a tanároknak szólhatsz, hogy ezt terjesztik rólad.
2/4 anonim válasza:
te meg terjeszd, hogy ő a dealer
3/4 anonim válasza:
Csináltass egy drogtesztet és tedd ki a faliújságra. :-)))
4/4 anonim válasza:
Meg kellene tudni, miért terjeszti. Kicsinyes bosszúból? Ilyen esetekben nem árt, ha vannak, akik állnak mögötted/melletted. Sajnos az emberek az ilyen kiváló gumicsontokat kétpofára képesek zabálni. Esetleg tudatlanságból terjeszti, mert hallott valamit rólad ami egy feltételezés volt egy többedik személytől és egy butasági pletyka áldozata vagy, vagy ő gondolja rólad ezt valamiért? Ezek fényében lehetne testreszabottabb megoldást kiötölni. Lehet vele nem foglalkozni is, de mindig a rossz, a fincsi gumicsont marad meg az emberekben egy adott illetőről, nem pedig a cáfolat vagy az igazság. Az igazság mellékes. Mondjuk, hogy az erőszakot nem pártoljuk és nem kap két jó nagy pofont, hanem elrejtesz egy kilónyi, kokainnak álcázott porcukrot a cuccában/ahol tudod és úgy intézed, hogy nyilvánosan megtalálják, kisüljön ez. Akkor majd belekóstol, milyen is ilyen hír terhe alatt élni. Az a gond az ilyennel, hogy ha érdemben akarsz visszavágni akkor vagy te húzod a rövidebbet vagy "csak" lemész az ő szintjére bizonyos fokig, mert korrekt, emberi eszközök hatástalanok. Nem szeretem az ilyen elcseszett kölköket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!