Itt lehet az a lány akivel szemeztem ma a 40 es buszon?
Figyelt kérdés
Ma munkaután hazafelemenet a 40 es buszon szemeztem egy csinos szőke lánnyal sapkával a fején. Bevallom kicsit élveztem,hogy szegény nem tudta eldönteni,hogy mosolyogjon vagy, ne és rángatózott az arca :P Utána mentem a 4 es metrón is direkt szembe ültem vele. Hogy találhatok meg egy lányt, akiről nem tudok semmit ?2014. ápr. 23. 17:48
11/19 anonim válasza:
Hát kérdező, szerintem csak azért bámult téged, mert biztos gondolta magában:
" Nézd már ez a kretén meg mit gúvasztja rám a szemeit"?
:D
12/19 A kérdező kommentje:
Me?a mostani barátnőm is egy elektroprofis Kezes lábasba szedtem össze:D ha csak öltönybe meg letolt gatyába v nyakú ròzsaszìn pòlòba lehet csajozni, akkor èn egy nagy máker lennèk nem?
2014. ápr. 24. 20:55
13/19 anonim válasza:
Itt nem azzal van a baj, hogy munkásruhában vagy, hanem, hogy nem tudsz írni apukám!
14/19 anonim válasza:
Ahogy leírtad az eseményeket és ha a csaj helyébe képzelem magam biztos nem tetszel neki csak élesen az arcába bámultál.. Ez aztán csajozás a javából! :D
15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok ìrni!?elnèzèst ,hogy nem fogok a telefonnal 30 percet szarakodni , hogy tökèletes legyen neked!! Megnyugodtam ,hogy kaptam èrtelmesebb válaszokat is.Nemcsak hülyegyerekekèt ;)
2014. ápr. 25. 18:21
16/19 anonim válasza:
De ide figyeljél! Te velem szépen beszéljél mert feltarkózlak, és majd aztán keresheted a kis szerelmedet a lila mokeszoddal.
Itt egy hülyegyerek van, az is te vagy!
Ha meg nem tudod tisztességesen leírni a problémádat, akkor inkább ne is írjál semmit!
17/19 anonim válasza:
Utolsó ,te milyen degenerált ,buta emberke vagy!:D Mindenki olyan ellenszenves ,meg rosszindulatú ,nem tudhatjátok ,hogy a kérdezőnek jelenleg milyen a kapcsolata a barátnőjével ,és nem a ruha teszi az embert. Nem kell ahoz páwának lenni ,hogy felszedj egy csajt. Elég ha szépen mosolyogsz ,és van kiállásod.
18/19 anonim válasza:
Én aranyos vagyok, miről beszélsz? Én csak szépen megmondtam a kérdezőnek, hogy állítson fokozatot magán mert fel lesz tarkózva! :)
19/19 A kérdező kommentje:
Ès te fogsz(feltarkòzni?milyen 10èves gyerek találta ezt ki?ja,te)Imádom a kis ficsúròkat mint te , akik látatlanban erősködnek.De nem fogok veled vitatkozni te Herkules,mert mèg a vègèn eljössz hozzám ès kivègzel :-( èn meg nem akarok fèlelembe èlni :-( te... Hülye,degenerált nyomorèk :-)
2014. ápr. 27. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!