Miért utálják a kövér embereket?
Az agresszív személyi edzőm erre azt szokta mondani, hogy a világháború alatt és után nem voltak kövér emberek... értsd ezt úgy, hogy aki kövér, az nyilvánvalóan többet eszik a szükségesnél még akkor is, ha mások kétszer annyit esznek. Nem élsz vele, nem tudhatod mennyit és főleg mit töm magába otthon.
Van egy jó kis sorozat a TLC-n, Zugevők a címe, ebben diétázók sajnáltatják magukat, hogy hát ők alig esznek, mégsem tudnak fogyni. Egymástól függetlenül mind napi 900-1200 kalóriát mondott, hogy annyit fogyaszt. Na a műsor a családtagjaik és munkatársaik segítségével bekamerázta a lakásukat, a munkahelyüket és magánynyomozókkal figyeltették őket 1-1 hétig, hát hadd ne mondjam mik derültek ki: otthon a családnak előadták a salátacsipegetést, aztán munkába menet bezabáltak sütivel, munkahelyen diétás kaja, mellé cukros energiaital és tonnányi csoki mert "kell az energia" hazafele megálltak gyorséttermeknél, fagyiztak, cukros üdítőt ittak, majd hazamentek és ették a salátát és sipákoltak, hogy miért nem fogynak... átlagosan napi 4000(!) kalóriát ettek, pont a négyszeresét a bevallottnak.
"Azért mert a kövér emberek nagy része igénytelen,persze nem az összes.Mert ugye ezeknek az embereknek a nagy része csak sápítozik össze-vissza hogy nekik milyen rossz hogy kövérek,de semmit nem tesznek annak érdekében hogy lefogyjanak.A másik oka meg az hogy kitűnnek a tömegből."
ja igaz én is ismerek egy kettőt aki tényleg csak sápítozik egy csaj panaszkodott nekem mindig mekkora kövér már mondom gyere menjünk el futni azt mondja ő nem tud mondom miért? mert csak 5 métert bír futni mondom akkor jolvan csak 5 métert futunk és aztán sétálunk és megint futunk hogyne a p_csájába se volt de engem az b_szott fel legjobban h elmondom neki a megoldást sőt segíteni is próbálok rajta... nem nem hogy egy hét múlva nem h másnap hanem kb 10 perc múlva megint mondja nekem h mekkora kövér már és állandóan ezzel jött
a másik gyöngyvirág az meg anyámnak a kolléganője az doktor nő :D annak is megvan a magához való esze azzal zsarolta a férjét ha leszokik a cigiről akkor ő lefogy a pali leszokott de neki a p_csájába se volt lefogyni és azt azért tegyük hozzá h a cigit lerakni nehezebb mint mondjuk mozogni vagy nem enni... de ő is kidolgozott egy sajátos "fogyási" módszert h ő pénteken csak vizet iszik mást nem fog se inni se enni... hm gondoltam f_sza csak az a baj ezzel h a többi 6 napon tömi magába a cukrot csokit meg tulajdonképpen mindent amit lát
A lassú anyagcsere nem egy betegség...
a gyaloglás és az íjászkodás nem megerőltető sport, de még az iskolai tesiórák sem...
mindezek mellé pedig "majd lassan kiszorítod" a fehér kenyeret és az ilyesmit, tehát jelenleg fogyasztod: KIFOGÁS, KIFOGÁS, KIFOGÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!