Miért kezdtem el gyűlölni a kövér embereket?
Te nem az embereket magukat gyűlölöd, hanem a kövérségüket. Nyilván magad sem szeretted ezt az állapotot, és ezért érzel dühöt, szánalmat az ezzel küszködőkkel kapcsolatban.
Szerintem is az volna a jó, ha ezt a sok felgyülemlett energiát segítségnyújtásra tudnád konvertálni, de jó kérdés, hogyan.
Én azt utálom (gyűlölöm) amikor a kövér tehén elviszi flabélosra a gyerekét, szintén pici kocát.
Meg mellette teszem azt nyomják a norbiupdétet. Én az eluralkodott megbetegítő helyzetet utálom, nem a kövéreket. De annyira, hogy ezen majd változtatunk, mert ami ebben az országban van az nem állapot..
Kedves TáplálkozásHarcműves:
"De annyira, hogy ezen majd változtatunk, mert ami ebben az országban van az nem állapot.."
Már megbocsáss, de te valamilyen alkirány vagy, hogy ilyen kijelentést teszel?
Nem lehet, hogy a régi önmagadat látod bennük? Esetleg pont a segítségnyújtás miatt akarsz agresszívebben fellépni velük szemben? Mert nem tesznek semmit, ellentétben veled?
Hidd el, a legtöbb kövér ember megpróbál lefogyni, de nem mindenkinek sikerül (nekem sem jött össze). Attól még nem kell őket elítélni, főleg akkor nem, ha ők magukat képesek elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!