Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az hogy aki normális...

Miért van az hogy aki normális, annak kevés a barátja és nincs barátnője?

Figyelt kérdés

A normális alatt azt értem, hogy nem olyanok mint a mai tinik. Szóval nem igazán van kedvem bunkónak és köcsögnek lenni másokkal, nem nagyon hiszem hogy 16 évesen bulikba kéne már járnom stb...szóval ilyen nyugis normális srác vagyok. Összesen egy barátom van, aki elfogad és teljesen normálisan tud hozzám viszonyulni. Van még 1-2 ilyen ember de velük nem tudom tartani a kapcsolatot. A lényeg az hogy a többiekkel nem jövök ki jól, és ezáltal nincsenek is barátaim, a lányok meg már 14 éves koruk óta tiszta k_rvák. Ezzel arra célzok hogy a leszarom stílus az mindig bennük van, és csak olyanokra buknak akik köcsögök velük és nem is kellenek nekik, viszont akik mellett jó helyük lenne (nem vagyok egoista, csak már jó párszor átgondoltam ezt) azokat magasról leszarják és a lehető legbunkóbban viselkednek velük.

Én semmi olyant nem tettem hogy ezt érdemeljem, de mégis mindenki ezt csinálja velem, hogy én vagyok a kutya akit rugdosni kell mert az "jó buli".

Mit gondoltok hogy tudnék szintén normális emberekkel beszélni, és talán még valakivel össze is jönni ?

Nem tudom mennyire lehetett érteni hogy miről írok, de remélem a lényeg az mindenkinek átment.

Szerintem nem bennem van a hiba, csak azért mert én nem akarok már 16 évesen dugni, drogozni, hajlani 3-kor részegen beesni az ajtón...

2014. ápr. 19. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Ebből a 17-ből 14 szó szerint K_RVA"

Ez mit jelent konkrétan? Ha pl. szexet akarnál tőlük, akkor simán megkapnád? Simán lefeküdnének veled?

Ha így van, akkor sokan lennének a helyedben. :)

2014. ápr. 19. 18:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt értem alatta hogy 7 tonna smink, miniszoknya, naponta más haj, leszarom stílus, minden szabad percét a büfében tölti és csokit vesz, heti 2x elmegy valami buliba és szarrá issza magát, ... szóval még sorolhatnám a jelzőket, de ebből egyértelmű. A maradék meg szimplán nem nekem való.
2014. ápr. 19. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

1.nem te vagy a normális. nagyon sok ember nem tudja feldolgozni manapság, hogy amit ő normálisnak hív az már rég nem az.

2.amíg ilyen leszel, valószínűleg nem leszel népszerű és nem lesznek haverjaid, de a nullánál kicsit nagyobb esélyed van barátságra. ha olyan leszel, akkor lesz egy rakás álbarátod, haverod, de az egész életed egy hazug pózolás lesz. végeredményképp úgyis magadra maradsz, és a lányok többsége nem tart majd vonzónak.

3.nem azért kapod ezt mert a szubjektív igazságérzetednek megfelelően "megérdemled".

4.minél többször próbálod, több formában annál nagyobb az esélyed rá, hogy találsz hozzád való embert.

5.érdemes közben fejlesztened a saját személyiségeden is, hogy mások számára is vonzóbb legyél, illetve megtanulni megértőnek lenni.

6.mindegy hány éves korodban fordulsz a hedonizmus felé, ugyanolyan negatív hatásai lesznek.

2014. ápr. 19. 20:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Szóval nekem most te azt akarod mondani hogy az számít a mai világban normálisnak hogy minden csaj k_rva és minden faszi meg V nyakú pólóban égnek álló agyonzselézett hajjal rohangászik a buliba drogot szívni mert az most divat ?

Megmondom neked őszintén én inkább maradok örökre magányos és szenvedek mint hogy olyan legyek mint ők, csak azért hogy pár kamu baráttal nekem is több legyen, + egy saját k_rvám.

De igazad van, a hiba bennem van.

2014. ápr. 19. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

igen, ez a normális, mivel az emberek többsége ilyen lett, és mégilyenebb lesz később.

a döntés magánügyed, de figyelmeztetlek, hogy a magányod veszélyes lesz és sok energiát fog felemészteni. ilyen idős korában még a legtöbb ember elhiszi, hogy ez működni fog, de amikor már 20-22 évesen is egyedül van, akkor kezd nagyon bekattanni. a többség a kezdeti lázadók közül is konformizálódik. ide tartozik az is, hogy ha feltételezzük hogy 14 éves korodban ébredtél igazán öntudatra, vagy akkor lettek igényeid, akkor csupán 2 éve élsz így, + 6 ilyen év könnyen tönkreteheti az idegeid - potenciális lehetőségek a kényszeres beolvadás, ezzel átfedésben a pszichés betegségek, illetve elszigetelődés és következményei (munkanélküliség, hajléktalanság, öngyilkosság).

nem mondtam, hogy hiba van benned.

2014. ápr. 20. 09:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Öngyilkossági kísérlet már volt párszor. Pont emiatt
2014. ápr. 20. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a 15-össel, hogy vagy ezt az utat választod, vagy nincs más. A legkézenfekvőbb, hogy keress az érdeklődési körödben megfelelő embereket. Szóval ha az iskolában nincs normális, akkor ha a természetjárás érdekel, akkor menj el kirándulásokra (folyton szerveznek ilyeneket), ha a valamilyen sport, akkor járj el edzésekre, ha a tánc, akkor menj tánciskolába, stb.

Ezek a helyeken olyan emberekkel lehetsz együtt, akiket az érdekel, ami téged, vagyis könnyű kapcsolatba lépni velük (van közös téma), és barátokat biztosan találhatsz, de idővel még párt is.

2014. ápr. 20. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Az elszigetelődés meg a többi szociális maszlag nem feltétlen történik meg. Én is mindig kilógtam a sorból, hétvégén tanultam míg a többiek strandra mentek, vasárnap reggel keltem mikor mások buliból mentek haza. Nem drogoztam és nem jöttem össze ribikkel soha.

Az eredmény nem az lett, hogy elszigetelődtem, hanem, hogy értékes emberek vesznek körül, nem a sok pózolós, önmagukat is átverős idióta. Persze ennek azért ára is van, amit sajnos pont fiatalon fizetsz meg. Ez nehéz. De jobb mintha kifordulnál magadból és hazugságban próbálnál élni.

Mindenesetre a bulizós, drogos, rib.nc ismerőseim munkanélküliek, alkoholisták, csórók, boldogtalanok. Persze van aki kiszórakozta magát és időben váltott.

Mindenesetre köszönöm jól vagyok. Képeztem magam, szeretem a munkámat, remek családom és remek életem van.

2014. ápr. 20. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!