Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal? Írd be ide a többiek okulására.
Figyelt kérdés
Több olyan kérdés is volt mostanában, hogy hol lehet ismerkedni. Akinek van párja, az írja be, hogyan ismerkedett meg vele, illetve az előzőekkel, ha több is volt. Ha mindenki beírja a saját sztoriját, akkor a páratlanok képet kaphatnak arról, hogy milyen sokféleképpen lehet rátalálni a másik felünkre.2014. ápr. 16. 21:46
11/20 A kérdező kommentje:
Írjatok még találkozási sztorikat. Csak nem csupa magányos ember jár ide. :)
2014. ápr. 16. 22:25
12/20 A kérdező kommentje:
Ez a szadomazo buli jó, bár nem hiszem, hogy tipikus. :D
2014. ápr. 16. 22:26
13/20 anonim válasza:
6.vagyok.Igen,ez van hogy okozhat gondot,bár sokaknál nem igazán okoz gondot,volt már ilyenre példa más párokkal a társaságból,akkor az egyik tagja a párnak(többnyire akivel szakitottak)igaz,hogy talán a nagyobb baráti bulikból stb kimaradt,benne maradt a társaságban,csak addig mig kiheverte inkább csak egyenként találkozott azokkal a barátokkal akikkel szeretett volna.
14/20 anonim válasza:
Régen is jártak, ma is járnak lányok demoscene partykra. Pedig ma már pénzbe szokott kerülni nekik is (csak a hazaiakról van infóm). Jóval kevesebben vannak, mint fiúk, az tény. Coderlányt ismertem különösen keveset, na jó, csak magamat :D (Főleg 256 byte intrókat követtem el, természetesen assemblyben... Azok voltak a szép és poénos idők... Vissza kéne térnem, s C=64-re is elkezdeni programozni, az is jó dolog és mit sem számít, hogy 2014-et írunk. A 8 bites partykon is szokott lenni pár lány.)
15/20 A kérdező kommentje:
Te akkor tényleg különleges lány lehettél, ha assemblyben programozgattál. :) Azóta is számítógépes témákkal foglalkozol?
2014. ápr. 17. 07:14
16/20 anonim válasza:
Mi egy önismereti tréningen ismerkedtünk össze.
17/20 A kérdező kommentje:
Az önismereti tréning nem rossz, dupla haszon, ha magadat is jobban megismered, és párt is találsz.
2014. ápr. 21. 17:56
18/20 anonim válasza:
Jobb agyfeltekes rajztanfolyam :) konyvesbolt :D Amugy ilyesmi tanfolyamokra jarnak tizen es huszonevesek is:)
19/20 anonim válasza:
Tagged.com
1 honapra ra talalkoztunk, es osszekoltoztunk. Ez 4 eve volt. Azota is egyutt tengetjuk napjainkat.
20/20 A kérdező kommentje:
Külföldi? Vagy magyarok is vannak ezen a tagged.com-on? Soha nem hallottam róla korábban.
2014. máj. 8. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!