Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Almaid Szilvesztere volt a...

Almaid Szilvesztere volt a 2013-as? Ismerkedtel? Vagy csak a klaviaturaval?

Figyelt kérdés
Nekem joooo volt... :-)
2014. jan. 1. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:

az na persze. voltmar ettől jobb is.

Bánatosra ittam magam, és még mindig az exem után búslakodtam, noha már majdnem fél éve nem vagyunk együtt.

23/F

2014. jan. 1. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Már vége a műszaknak.Sok hülye miatt nem volt olyan kellemes.
2014. jan. 1. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:

házibulit tartottam.

a 3 legjobb haverommal, akik mindig mellettem állnak történjék velem bármi.

a gyűlölet csak iszogatott a fájdalom meg szakadatlanul dumált a magány meg csak búsult egyedül a sarokban...én meg itt voltak gyk-n.

így telt...mint minden 1es ünnepem, ünnepünk utálom, utáljuk az ünnepeket.

2014. jan. 1. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
4-en voltunk barátnők filmeztünk ettünk ittunk kicsit én meg közben gyk-ztam miközben ők filmeztek így én csak fél szemmel néztem:) de aránylag jó volt rosszabbra számítottam
2014. jan. 1. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez volt a legborzalmasabb.....

Bár egyben örülök is mert legalább pihentem. Sajnos a 2013 as évem alapból egy fos volt így örülök hogy végre új évet kezdhetek, új esélyek, jobb élet. Remélem sikerül elérnem céljaim amiket 1 hete tűztem ki.

2014. jan. 1. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy álmamé volt, de egy kellemes házibuli volt a haverokkal. Ismerkedés az társasági szinten volt. Meg pár 9 éve leátott arc :D.
2014. jan. 1. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elégedett voltam ezzel a szilveszterrel! ;)
2014. jan. 1. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Egész jó volt, barátnőmmel bementünk pestre, s találtunk egy helyet, ahol nem tinik voltak. Jót táncoltunk, csak sajnos a busz miatt éjfél után jönnünk kellett, pedig akkor indult be igazán a buli :(
2014. jan. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!