Zsofi.lili kérdése:
Mit gondoltok? Hogy hitessem el vele?
Figyelt kérdés
Van egy barátnöm aki 14 éves. A héten (hétfö) nála aludtam mivel szünetünk volt. A barátnöm mutatott egy chat szobát és ott el kezdtünk chat-elni egy 31 éves pasival. Majd a barátnöm fel ajánlotta hogy találkozzanak. Te hát szerdára beszélték meg hogy találkozzanak, a barátnöm el rángatott azzal hogy "félne egyedül el menni". El mentünk és találkoztunk a pasival. Elsönek szimpatikus volt de aztán kezdett furcsa lenni és egyszer amikor barátnöm el szaladt pisilni akkor a pasas végig húzta a kezét a lábamon és rám kacsintott. Ezután próbáltam el mondani a barátnömnek hogy pedofil de nem hitt nekem. Hogy bites sem el vele?#Pedofi-barátnöm-chat-beszélgetés
2014. ápr. 13. 00:21
1/2 anonim válasza:
Kamu?
És: ha barátnőd nem hiszi el neked, akkor nyugodtan búcsúzz el tőle. És hagyd egyedül a pedofillal. ☺
2/2 anonim válasza:
Menjél már a kamukérdéseddel. Még ha igaz is lenne, ti pont azért mentetek egy fèrfival találkozni, hogy benyúljon a szoknyátok alá, szóval utólag nem kell eljátszani a sértett kislánykát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!