Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tegeződés-magázódás kérdése?

Tegeződés-magázódás kérdése?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről: Egy 30-as éveiben járó nőt egy nyugdíjas férfi, első találkozáskor csak úgy letegez.

Tovább gondolván a dolgot, itt hogyan működnének a szabályok, ha egyik sem tegezné a másikat? Kinek kell kezdeményezni? Nem tudom, jól gondolom-e a másik felét a gondolatomnak, de az első fele tutira bunkóság!

2014. ápr. 12. 01:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja és ha már így több verizó feljött a témában. Mi van akkor, ha kiskorom óta ismerek egy férfit, aki apám lehetne. Ugye -mint itt valaki írta is-,akkor a csókolom-szia működött. Azóta ugye én férjhez mentem, lettek gyerekeim. A férfinek lettek unokái és nyugdíjas lett. Ilyenkor ugye elvileg szerintem is az lenne a szabály, hogy magázni kezd-pláne, hogy kb 5 évente találkozunk (De tényleg, mi van ilyenkor, ha folyamatosan találkozunk? EGyszer csak elkezd magázni?). De a férfi továbbra is tegez. Namost akkor én mondjam ugyanúgy, hogy "csókolom"??!?! Nem gondolnám.. mégis én érzem magam cikinek. Utálom az ilyet.
2014. ápr. 12. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy az ismerős bácsi elkezdett magázni. Én viszont Jó napottal köszöntem neki, és elhagytam a neve után a bácsit, csak keresztnevén szólítottam.

Később megittuk a pertut vele.

2014. ápr. 12. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem kiskoromtól kezdve minden nő 40 alatt megtiltotta hogy magázzam, mert attól öregebbnek érzik magukat.

Kivételek ez alól a munkakapcsolatok, tanárok, hivatalos személyek.

Ma már nem illik minden nőt magázni, akárhogy is volt régen. Addig bunkóság tegezni egy jelentősen idősebb nőt, amíg nem ad rá engedélyt, de általában szoktak. Viszont egy 15 éves srác ne magázzon már egy 15 éves lányt, sőt! 25 évest se.

Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak: Szerintem ez úgy normális, hogy az idősebb férfi eldönti, ő magázódni, vagy tegeződni fog -e, a nő pedig udvariasan szól, ha ez nem tetszik neki. A nő pedig magázódik, amíg a nyugdíjas engedélyt nem ad a tegeződésre.

2014. ápr. 12. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:

hat ez kesz 3# asszem nalunk is kapna az ivet :D ennyire elszalni vkinek magatol, rem csak fake.

meg kerdezo is komolyan ilyenen bezsongani?

sztem nem ezen mulik a tisztelet, viszont en tegezve bizalmasabbnak erzem a beszelgetest barkivel.

foleg nem magaznek le olyan not, akifele nyitnek is :D

2014. ápr. 13. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!