Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol ismerkedik a mai kor...

Hol ismerkedik a mai kor embere? Ti hol teszitek? Csak evégett nem akarok kutyákat tartani, nem járok diszkókba (dögunalmasak), kocsmákba sem, Face-es ismerkedésben valahogy nagyon nem hiszek.

Figyelt kérdés

Úgyhogy szerintem rendkívül jó a kérdés; hol lehet akkor manapság egyáltalán ismerkedni?

Szó sincs itt keringőzésről - ha értitek a célzást - vagy direkt-ismerkedésről, csak el nem tudom képzelni, a fenti dolgokon kívül hogyan lehet "legalább-ismerkedni" (újból írom, nem közvetlenül konkrétan azzal a célzattal, csupán csak új emberek megismerése végett, aztán később ezen új emberekből, azzal a célzattal, majd alakul(na) több is.)

2014. ápr. 11. 09:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Tényleg bárhol lehet de hogy meg is ismersz valakit és ennek lesz e folytatása az a szituációtól függ.Nyilván nem úgy működik ez hogy meglátsz egy helyes lány és odamész ezt azon nyomban kinyilvánítani.Ez enyhén nyomulás.Bár egy diszkrét bók jöhet de ehhez is érteni kell szerintem.Valami módon beszélgetésbe kell elegyedni a másikkal az a legjobb ha már adva van egy téma tehát nem a semmiről vagy az időjárásól kell beszélni.Most mondok egy példát pl elmész egy előadásra vagy bármire és látsz vkit aki szintén egyedül van ott akkor elkezdhetsz vele arról beszélni vagy hasonlók...aztán ha bemutatkoztok egymásnak és esetleg felmerül az online vagy bármilyen megkeresés lehetősége az csak segíthet a dolgon nincs ebbe semmi természetfeletti.Ez csak segíti az ismerkedést.Persze ezzel is vigyázni kell mert ellehet rontani a dolgokat a túlzott érdeklődéssel.Viszont ha megvolt az összhang a szimpátia egymás között a másik örülni fog annak hogy keresed.
2014. jún. 3. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!