Hol ismerkedik a mai kor embere? Ti hol teszitek? Csak evégett nem akarok kutyákat tartani, nem járok diszkókba (dögunalmasak), kocsmákba sem, Face-es ismerkedésben valahogy nagyon nem hiszek.
Úgyhogy szerintem rendkívül jó a kérdés; hol lehet akkor manapság egyáltalán ismerkedni?
Szó sincs itt keringőzésről - ha értitek a célzást - vagy direkt-ismerkedésről, csak el nem tudom képzelni, a fenti dolgokon kívül hogyan lehet "legalább-ismerkedni" (újból írom, nem közvetlenül konkrétan azzal a célzattal, csupán csak új emberek megismerése végett, aztán később ezen új emberekből, azzal a célzattal, majd alakul(na) több is.)
Nekem volt, hogy tetszett, amikor leszólítottak az utcán. :) És nem vettem tolakodásnak. Egy szimpatikus, normálisan kinéző férfi megszólított, hogy milyen csinos vagyok és lenne-e kedvem beszélgetni vagy meginni valamit. De nem volt, mert volt akkor barátom.
De egy ilyen udvarias közeledés, szerintem nem sértő még az utcán sem.
Persze nem ilyen húúú de jó nézel ki stílusban kell odamenni valakihez :D
Nem lenne rossz, ha a nők kitennének a ruhájukra egy jelet, ami azt jelentené, hogy "nincs barátom, és szívesen ismerkednék". Nem sokkal egyszerűbb lenne minden? :D Így nem zavarnának olyanokat, akik kapcsolatban vannak, vagy nem akarnak ismerkedni, a többiekhez meg jönnének az udvarlók.
És persze a jel olyan lenne, amit egy mozdulattal fel lehetne tenni, vagy levenni, vagyis tetszőlegesen lehetne szabályozni, hogy ki mikor van ismerkedős hangulatban.
Nézd, szerintem nincs kifejezetten olyan hely, hogy csak ott lehetne ismerkedni. A lehetőség ott van mindenütt. Az, hogy elhajt a csaj, na és? Kockáztatni kell! Igen, lehet nem fogsz bejönni a lánynak, de neked se jön be mindegyik lány.
És a lányok se mind egyformák. Vagy lehet hogy, akkor épp rossz napja van és nem úgy fogadja a közeledést. De szerinted a discoban és a kocsmában garancia van a sikerre? Ugyan már...
Egyébként a tálalás is sokat számít, nem lehet csak úgy odavágni ismeretlenül hogy "csá, tetszel, nem megyünk el valahova?", bár nyilván ezt te is tudod :)
Ja és próbálj meg egy kicsit magadból is kiindulni. Te durván, gorombán elhajtanád azt az illetőt, aki megszólít téged a buszon, parkban, boltban, stb.? Ugye hogy nem, mint ahogy sokan gondolkoznak ugyanígy.
De egyébként ha nem próbálod meg, honnan fogod tudni, hogy tényleg el leszel hajtva?
Én amikor még egyedülálló voltam, örültem volna ha buszon/utcán leszólít valaki. Arra kell csak figyelni, hogy azért lehetőleg fényes nappal és ne kihalt helyeken (ez a szinte üres buszra is vonatkozik) próbálkozzatok ezzel, mert ellenkező esetben lehet, hogy pánikba esik a lány. És még hozzátenném, hogy sok kérdésben olvastam már, hogy mindig lekoptatják a kérdezőt ilyenkor a lányok, és hogy gyakori szöveg, hogy "van barátom". Azért erre elég nagy esély van, nem kell feltételezni, hogy lekoptatásból mondja a lány, ha egyértelműen ismerkedési szándékkal szólít meg valaki, akkor mindenkinek jobb ha ez még az elején kiderül. De ezt nem kell felvenni, pláne nem kéne, hogy ez valakinek lerombolja az önbizalmát.
24/L
Tizenhármas, már vagy kétszer írtam, hogy óriási baj van a diszkókkal, kávézókkal, korcsmákkal. Ahogy azt is, nálam felejtősek ezek a sz*rok, mert nevetségesek, unalmasak, tele van korcs emberekkel, és nem is jártam ilyen helyekre szívesen soha (a kávézó/cukrászda páros természetesen kivétel, de ilyen helyeken sem igazán sikeres az ismerkedés).
Nálam az ilyen hely = alapból felejtős.
A többivel egyetértek.
"Pláne nem kéne, hogy ez valakinek lerombolja az önbizalmát."
De nem mindegyik férfiú menő-manó. :)
A koncerteket, fesztiválokat próbáltad már? Ha nem a Sound-ra mész, nagyon jó társaságokat foghatsz ki. A koncerteken meg alap dolog, hogy olyan emberekkel találkozol, akiknek legalább a zenei ízlése azonos a tiéddel, így mégkönnyebb új barátokat szerezni.
Az utcai ismerkedéssel az a helyzet, hogy mindegy hogyan szólítod meg a lányt, amíg kulturáltan teszed, nem ez a lényeg. Ha jól nézel ki, és tetszel a lánynak, akkor úgy fogja fel, hogy egy jó arc srác bókolt neki, milyen cuki dolog ez, stb. Ha viszont nem tetszel neki, egy utolsó perverz állat leszel a szemében.
Akkor már inkább kezdj el hobbiból sportolni, járj le egy közeli pályára, hátha befogadnak a törzstagok, és rajtuk keresztül új kapcsolatokat alakíthatsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!