Hol ismerkedik a mai kor embere? Ti hol teszitek? Csak evégett nem akarok kutyákat tartani, nem járok diszkókba (dögunalmasak), kocsmákba sem, Face-es ismerkedésben valahogy nagyon nem hiszek.
Úgyhogy szerintem rendkívül jó a kérdés; hol lehet akkor manapság egyáltalán ismerkedni?
Szó sincs itt keringőzésről - ha értitek a célzást - vagy direkt-ismerkedésről, csak el nem tudom képzelni, a fenti dolgokon kívül hogyan lehet "legalább-ismerkedni" (újból írom, nem közvetlenül konkrétan azzal a célzattal, csupán csak új emberek megismerése végett, aztán később ezen új emberekből, azzal a célzattal, majd alakul(na) több is.)
Tudom, hogy nem mindenki menő-manó :D én még az olyan hétköznapi kis ügyekből is lelki problémát csinálok, ami másoknak fel sem tűnne. De tisztában vagyok vele, hogy nem kéne, ahogy ezekből az esetekből sem:)
Egy másik hozzászóláshoz még annyit fűznék hozzá, hogy ha egy buszmegállóban valaki megkérdezi tőlem, hogy elment-e már a busz, akkor nem fogok arra gondolni, hogy ki akar kezdeni velem, valószínűleg csak röviden válaszolok és kb. rá sem nézek. Persze ez csak én vagyok, ha nem ilyen zárkózott, félénk lányokkal akarsz ismerkedni, akkor ezzel legalább őket ki is szelektáltad :D Én pl. olyan befelé forduló vagyok, hogy a barátom mesélte, hogy hónapokig nem mert odajönni hozzám, mert annyira úgy tűnt, hogy nem érdekel, rá se néztem soha. Pedig nekem végig tetszett, csak igyekeztem ezt nem feltűnően kifejezni. Persze ez már nem szorosan ez a téma. Nem irigyellek amúgy titeket, fiúk, nekem nagyon nem menne a kezdeményezés (sem) :D
"Az utcai ismerkedéssel az a helyzet, hogy mindegy hogyan szólítod meg a lányt, amíg kulturáltan teszed, nem ez a lényeg. Ha jól nézel ki, és tetszel a lánynak, akkor úgy fogja fel,"
Ez a vége a lényeg. Hogy jól nézel ki. A jóképűek bármit megtehetnek, a kevésbé jóképűek utcai közeledését meg inkább fogják zavarásnak értékelni.
"Pedig nekem végig tetszett, csak igyekeztem ezt nem feltűnően kifejezni."
Ennyit a híres női jelekről!!
Érdekes, hogy máskor hogy bizonygatjátok, hogy valójában ti kezdeményeztek, csak mi erről nem tudunk. A leírtak alapján nem így van.
Valóban az lenne a legideálisabb, ha olyan közegben ismerkednél, ami szorosan kapcsolódik az érdeklődésedhez. Persze elég nagy pech, ha a hobbid nem túl népszerű a csajok körében.
Egyébként a koncertes témához csak annyit, hogy én 10+ éve járok koncertekre és fesztiválokra, és ez idő alatt egyetlen egyszer ismerkedtem meg egy lánnyal, és abból sem lett semmi. Ezek azért nem túl biztató számok. :)
barhol, tenyleg barhol!
es ez a duma, h csak adonisz tud, hagyjuk, en sem vagyok az.
bar lehel szerencses vagyok, meg eleg beszedes, szinte mindehol vannak ismeroseim, eleg hamar el kezdenek beszelgetni velem.
bar alt mindig van 1-2jo szavam az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!