Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz ha 17 évesen még nem volt...

Gáz ha 17 évesen még nem volt egy pasim se?

Figyelt kérdés

13-14 éves koromig egyáltalán nem zavart, de ahogy nőttünk és kikupálódtunk mindenkinek lett valakije. Folyton egyedül éreztem magam és csak plátói szerelmeim voltak,de nem érdekelt túlságosan. Ma mindennap gondolok arra, hogy akarom, hogy valaki szeressen, de nincs senki akinek odaadnám a szívem és szerintem senkinek nem kellenék, hirtelen haragú vagyok és van rajtam felesleg, de szép a bőröm azt bevallom pedig nagyon önbizalom hiányos vagyok.

17 évesen még nem csókolóztam és egy barátom se volt, ez gáz?

2014. ápr. 7. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Vonzó az ilyesmi, a "gáz-e, hogy nem ....attam meg magam fiatalon" kérdés felmerülése viszont nem sejtet sok jót.
2014. ápr. 7. 22:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Valóban nem is a kérdésre várok választ, hanem megkérdezem, hogy az ellenkezőjét igazolják...így jobban érzem magam,meg persze,hogy nem vagyok egyedül és megértenek, köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 9. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyere le hozzám ,és utána már nem lesz semmi gáz..:D
2014. ápr. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!