Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz ha 17 évesen még nem volt...

Gáz ha 17 évesen még nem volt egy pasim se?

Figyelt kérdés

13-14 éves koromig egyáltalán nem zavart, de ahogy nőttünk és kikupálódtunk mindenkinek lett valakije. Folyton egyedül éreztem magam és csak plátói szerelmeim voltak,de nem érdekelt túlságosan. Ma mindennap gondolok arra, hogy akarom, hogy valaki szeressen, de nincs senki akinek odaadnám a szívem és szerintem senkinek nem kellenék, hirtelen haragú vagyok és van rajtam felesleg, de szép a bőröm azt bevallom pedig nagyon önbizalom hiányos vagyok.

17 évesen még nem csókolóztam és egy barátom se volt, ez gáz?

2014. ápr. 7. 18:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem feltétlen.
2014. ápr. 7. 18:43
 2/13 A kérdező kommentje:
nem feltétlen..vagyis...?:D
2014. ápr. 7. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:

19 évesen csókolóztam először, és utoljára, ugyanis azóta egyáltalán nem ismerkedtem senkivel

21F

2014. ápr. 7. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Én 24 vagyok és nem volt csajom, pedig én fiú vagyok, és a fiúk majd értik, hogy mi gerjedelem lappang egy fiúban, kiváltképpen ha már 24 és semmi nem volt soha. Nem gáz az, addig is érsz még lelkileg, szellemileg, testileg meg már azt hiszem 17 évesen kész egy lány. :P Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Szóval kezdeményezz, ha nagyon kínoz a vágy. :]
2014. ápr. 7. 18:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Mostanában mindenkinek meg kell kérdezni gáz-e vagy sem, ha x éves korában még nem volt senkije? Nekem 23(F) éves koromra sem volt még senkim, mégsem kérdezgetem, hogy gáz-e. Nagyon nagyon sok gáz-e kérdést olvastam mostanában.

Nem az a gáz, hogy nem volt kapcsolata valakinek, hanem az, hogy ezt folyamatosan kérdezgetni kell.

2014. ápr. 7. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Amúgy is: te döntöd el, hogy mikor jössz össze és kivel. Ha még, nem volt olyan pasi, aki tetszene, akkor nem kell, összejönnöd mással, hogy később megbánd ezt a döntésedet.

2014. ápr. 7. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz. Szerintem tudat alatt nem is akarsz barátot. Ha akarnál, már lenne egy fiúd, aki szeretne.

:)

2014. ápr. 7. 19:35
 8/13 anonim válasza:
Nem gáz.:) hidd el az igazira várni kell.:)) te ne másokkal hasonlítsd össze magad.Mindennek eljön az ideje.:)És biztos van olyan ember,aki többet érez irántad mint barátság,csak nem veszed te észre.:)
2014. ápr. 7. 20:53
 9/13 Vad-Ász ***** válasza:
ugyanigy vagyok...csak annyi kulombsegel, hogy 16/F
2014. ápr. 7. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is 17 éves lány vagyok, szintén nem volt barátom, soha nem csókolóztam és szűz vagyok. Én is ugyanúgy szoktam azt érezni, hogy szükségem lenne valakire, aki szeret, megbecsül, akihez hozzábújhatok és akivel biztonságban érezhetem magam. Ebből a szempontból nagyon rossz, hogy mégse tudom ezt átélni (eléggé félénk vagyok, pedig akadtak már próbálkozók, hol komolyabbak, hol csak olyanok, akik kalandot akartak volna). Viszont szégyenleni egyáltalán nem szégyenlem, mert így alakult. Sokkal inkább legyen így, minthogy 12-13 évesen már fűvel-fával "kavarjak".

Szóval gáznak semmiképp nem mondnám, azokkal meg, akik cikinek tartják vagy lenéznek emiatt, azokkal kicsit sem foglalkozni.....ez az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a tied.:)

2014. ápr. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!