Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez gáz hogy 17 évesen nem volt még pasim?
Tudod csak ma, ez a hanyadik ilyen kérdés?
Nem, nem gáz. Ez mindenkinek a legszentebb magánügye. Aki az ellenkezőjét állítja az vagy ribizli, vagy tenyészcsődör és a véleményük nem sokat ér, csak mert ők elvesztették 13 évesen. Na pont. Legközelebb ezt a kérdés linkelem be, ha valaki megkérdezi megint...
Én jó hamar belekezdtem az életbe ilyen szempontból, úgyanis az első pasim 12 évesen volt, persze az csak ilyen puszi szájra cucc, aztán 14évesen belevágtam egy komoly kapcsolatba ami 4 évet tartott és hidd el nekem, annyira megbántam!
Elcsesztem az egész fiatalságomat, és kihagytam muszájból olyan dolgokat amiket most nagyon bánok!
Szerintem, egyáltalán nem gáz! Sőt! Mire oda kerülsz, érett leszel egy kapcsolatra, és fogod majd tudni kezelni a nehéz helyzeteket!
Ha bárki cikizni próbálna ez a dolog miatt, fittyet se hány rá, mert lehet hogy pont féltékeny, vagy rosszindulatú.
Fel a fejjel, s ha eddig vártál, akkor ezután ne siesd el a dolgokat!
Sok sikert!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!