Milyen helyek vannak, ahova egyedül is el lehet menni szórakozni?
Tudtok olyan helyeket, programokat mondani Budapesten, ahova egyedül is el lehet menni szórakozni?
Nincs kivel mennem, és nem akarok olyan helyre menni, ahova csak párok vagy társaságok járnak, és csak én lennék egyedül.
Nem diszkóra gondolok, hanem bármilyen jó esti elfoglaltságra, ahova egyedül is járnak az emberek, és nem lógnak ki az ott levők közül, mert olyan a hely vagy az esemény természete.
Tudsz ilyet mondani? Esetleg te is jársz néha így egyedül valahova, ami szórakoztató program annak ellenére, hogy egyszál magadban mész oda?
Ezek is megvannak, de a kérdésnek van olyan vetülete, hogy ha van olyan program, ahova egyedül is járnak emberek, és maga a program olyan, hogy ez nem furcsa, nem lógnak ki azok sem, akik egyedül mennek, akkor két ember, aki egyedül megy, esetleg meg is ismerkedhet.
Ezért érdekelne, hogy tud-e valaki olyan programot, ami érdekes, szórakoztató, és egyedül is érdemes elmenni rá akkor is, ha éppen nem találkozol senkivel. Vagyis egyedül is jól szórakozol, ha pedig meg is ismerkedsz valakivel, az csak hab a tortán.
én is magányos farkas vagyok, nincs senkim így legtöbbször elmegyek futni, sétálni
szórakozni nem járok mert nekem sincs ötletem, h hová lehetne menni :( pedig szívesen mennék vhová
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!